Ο διευθυντής του ΕΠΑΛ Αίγινας, για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018.


Στο ραδιόφωνο του Aegina Portal μίλησε σήμερα ο διευθυντής του ΕΠΑΛ Αίγινας κύριος Αναστάσιος Αγγελόπουλος, με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Ο κύριος Αγγελόπουλος είπε τα ακόλουθα: Από το απόγευμα της Δευτέρας, 27/08/2018, είχαμε την ανακοίνωση των βάσεων, των πανελλαδικών εξετάσεων και το τέλος της αγωνίας για τους μαθητές που είχαν συμμετάσχει. Για το ΕΠΑΛ Αίγινας τα αποτελέσματα είναι απολύτως ικανοποιητικά, με ποσοστό επιτυχίας από τους μαθητές που έλαβαν μέρος, άνω του 70%. Στα παιδιά που τα κατάφεραν, να περάσουν στις σχολές προτίμησής τους, θερμά συγχαρητήρια στους ίδιους και στις οικογένειές τους. Οι κόποι και οι θυσίες τους, δικαιώθηκαν. Ανοίγεται μπροστά τους, μια ωραία περίοδος, ένα υπέροχο ταξίδι, με προορισμό τη γνώση και την προσωπική εξέλιξη. Τους εύχομαι  καλή δύναμη και σύνεση, ώστε να μεγιστοποιήσουν το αποτέλεσμα. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία με τον κύριο Αναστάσιο Αγγελόπουλο.

Για τα παιδιά που δεν τα κατάφεραν, μπορεί να χάθηκε μια μάχη, η ζωή όμως και ο αγώνας, συνεχίζεται. Τους καλώ, να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους, να θέσουν ξεκάθαρους στόχους και με μεθοδική και συγκροτημένη προσπάθεια, τα καλύτερα θα έρθουν.

Για μας εδώ, για το σύλλογο διδασκόντων του ΕΠΑΛ, τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών των τελευταίων ετών, αλλά και η εντυπωσιακή αύξηση των φετινών εγγραφών στο σχολείο μας, μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, για την περαιτέρω ανύψωση του κύρους και της αξιοπιστίας του σχολείου μας.

Τέλος να υπενθυμίσουμε στους ενδιαφερόμενους, ότι οι εγγραφές και μεταγραφές συνεχίζονται το Σεπτέμβριο.

Αυτά είπε ανάμεσα σε άλλα ο κύριος Αναστάσιος Αγγελόπουλος διευθυντής του ΕΠΑΛ Αίγινας.

Να σημειώσουμε ότι τα τα αποτελέσματα απεστάλησαν χθες, ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους για να εκτυπωθούν καταστάσεις των επιτυχόντων που θα αναρτηθούν στα Λύκεια την Τρίτη 28-8-2018. Διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του. Έτσι, το Aegina Portal δεν θα δημοσιεύσει τις καταστάσεις με τους επιτυχόντες υποψηφίους, αλλά τις σχολές που πέρασαν οι υποψήφιοι της Αίγινας τόσο στο ΕΠΑΛ, όσο και στο ΓΕΛ Αίγινας.