Ημερίδα από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών "Νέον" - Γιάννης Ντούρος.



Με έμφαση στις σύγχρονες εξελίξεις, όπως αυτές αποτυπώνονται στα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις συνεργασίες με έγκυρους διεθνείς οργανισμούς, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΚΔΒΜ "ΝΕΟΝ" - Γιάννης Ντούρος, διοργάνωσε το πρωί της Κυριακής την καθιερωμένη εκδήλωση κατά την οποία παρουσιάζονται εκπαιδευτικές εισηγήσεις και παραδίνονται τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας στους μαθητές του Κέντρου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων "Σοφία Μηλιώτη" του Γενικού Λυκείου Αίγινας. Ο κύριος Γιάννης Ντούρος ενημέρωσε τους γονείς, που παρακολούθησαν την εκδήλωση, για την δράση που αφορά στον Anti Bullying, στην οποία μαθητές του κέντρου συμμετέχουν ως πιστοποιημένοι πρεσβευτές.

Μάλιστα, παρουσίασαν και ένα ενδιαφέρον σχετικό video, την δημιουργία του οποίου επιμελήθηκαν οι ίδιοι οι μαθητές. Παρουσιάστηκαν νέα τα προγράμματα του Κέντρου και η νέα πλατφόρμα του εκπαιδευτικού δικτύου QLS, η οποία ήδη έχει βραβευθεί για την λειτουργία της.

Επίσης, παρουσιάστηκαν με την βοήθεια videos και φωτογραφιών οι πολυποίκιλες εκπαιδευτικές δράσεις του Κέντρου, που έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια της περσινής εκπαιδευτικής χρονιάς.

Οι εισηγήσεις που παρουσιάστηκαν φέτος ήταν: "Μάθε πώς να Μαθαίνεις" με έμφαση στην ανάπτυξη διαφορετικών τρόπων μάθησης και "Μάθηση και Επάγγελμα" με θέμα τον επαγγελματικό προσανατολισμό και εισηγήτρια την ψυχολόγο κυρία Πέγκυ Ντάβου, μέλος της επιστημονικής ομάδας "Άριστον".

Στο τέλος της εκδήλωσης οι μαθητές που πέτυχαν στις εξετάσεις Μαΐου - Ιουνίου 2018 παρέλαβαν τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png