Διάκριση μαθητή του 2ου Γυμνασίου Αίγινας στον 79ο Πανελλήνιο Μαθηματικό Διαγωνισμό "Ο Θαλής" .

Δελτίο Τύπου.
Ο ερχομός του 2019 επιφύλαξε ένα όμορφο δώρο για τη σχολική κοινότητα του 2ου Γυμνασίου Αίγινας. Ο μαθητής της Β΄ Γυμνασίου Πέτρος Φλεμετάκης συμμετείχε και διακρίθηκε στον 79ο Πανελλήνιο Μαθηματικό Διαγωνισμό «Ο Θαλής» που διεξήχθη το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στην Ιωννίδειο Σχολή Πειραιά, από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία. Ο Διευθυντής του σχολείου και ο Σύλλογος των Διδασκόντων Καθηγητών του Σχολείου εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στο μαθητή Πέτρο Φλεμετάκη και στην Μαθηματικό καθηγήτρια του σχολείου κ. Κωλέττη Σωτηρία για την προετοιμασία του μαθητή και την παρότρυνση της να συμμετέχουν στο διαγωνισμό μαθητές του 2ου Γυμνασίου.

Ο μαθητής Πέτρος Φλεμετάκης είναι ο σημαιοφόρος του 2ου Γυμνασίου Αίγινας για τη φετινή σχολική χρονιά ως αριστούχος της τάξης του με βαθμό 19 και 10/14 Τέτοιες διακρίσεις προάγουν το εκπαιδευτικό έργο του νησιού, συμβάλουν στην καλλιέργεια της άμιλλας μεταξύ των μαθητών και την ηθική επιβράβευση των στόχων τους.

Ο Διευθυντής,
Μπήτρος Γεώργιος
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png