Πρεμιέρα για τους υποψήφιους μαθητές του Γενικού Λυκείου Αίγινας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.


Μετά τους υποψήφιους μαθητές του ΕΠΑΛ Αίγινας, που ξεκίνησαν την περίοδο των Πανελλαδικών Εξετάσεων χθες, σειρά σήμερα είχαν οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Αίγινας με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Την Πέμπτη στο ίδιο μάθημα εξετάστηκαν οι μαθητές των ΕΠΑΛ στο κείμενο του Αλμπέρ Καμύ: "Η τέχνη και ο κοινωνικός ρόλος του καλλιτέχνη" και σε ποίημα της ιταλίδας ποιήτριας Αλντα Μερίνι".

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Το πρωί ο πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Αίγινας κύριος Βαγγέλης Δέδες μίλησε στο ραδιόφωνο του Aegina Portal και ευχήθηκε στους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων της Αίγινας, ενώ σημείωσε ότι όλα λειτούργησαν σωστά και χωρίς προβλήματα.

Τα επόμενα μαθήματα για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) είναι αυτά των Ομάδων Προσανατολισμού:

- 10 Ιουνίου: Αρχαία Ελληνική Γλώσσα (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών) και Μαθηματικά (ΟΠ Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής)
- 12 Ιουνίου: Ιστορία (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (ΟΠ Θετικών Σπουδών) και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής)
- 14 Ιουνίου: Λατινικά (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών), Χημεία (ΟΠ Θετικών Σπουδών) και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής)
- 18 Ιουνίου: οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στο μάθημα της Βιολογίας (ΟΠ Θετικών Σπουδών και Γενικής Παιδείας).
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png