Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο ΕΠΑΛ Αίγινας για την νέα σχολική χρονιά. Συνάντηση Γιάννη Ζορμπά με τον διευθυντή του σχολείου.


Δημοσιεύθηκε σήμερα η ανακοίνωση που αφορά στην έναρξη των εγγραφών για την νέα σχολική χρονιά 2019-2020 στο ΕΠΑΛ Αίγινας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι εγγραφές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://e-eggrafes.minedu.gov.gr/index.html/ μέχρι τις 17 Ιουνίου. ενώ το σχολείο θα προσφέρει υποστήριξη κατά τις εργάσιμες ημέρες καθημερινά 8.30 με 14.00 και την Πέμπτη 13 Ιουνίου υποστήριξη από 13.00 έως 14.00 λόγω των πανελλαδικών εξετάσεων. Η δεύτερη φάση των εγγραφών έχει οριστεί από 25 έως 28 Ιουνίου  και αφορά μεταξεταστέους κτλ.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Τέλος, το ΕΠΑΛ επισκέφθηκε ο νέος δήμαρχος Αίγινας κύριος Γιάννης Ζορμπάς, ο οποίος ευχήθηκε για την επιτυχία των μαθητών στις πανελλαδικές εξετάσεις και συνομίλησε με τον διευθυντή του σχολείου. Σε επικοινωνία με το ραδιόφωνο του Aegina Portal, ο κύριος Γιάννης Ζορμπάς σημείωσε ότι με την ευκαιρία της έναρξης των εγγραφών, είναι μια καλή στιγμή ώστε να παρουσιαστούν οι σημαντικές δυνατότητες φοίτησης και εκπαίδευσης που προσφέρει το ΕΠΑΛ Αίγινας προς τους νέου του νησιού.