Ο διευθυντής του ΕΠΑΛ Αίγινας κύριος Αναστάσιος Αγγελόπουλος για τα αποτελέσματα πανελλαδικών εξετάσεων.


Μία σημαντική ήμερα είναι η σημερινή, τόσο για τους εκπαιδευτικούς και ιδιαίτερα για τους μαθητές - υποψηφίους που συμμετείχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις είναι η σημερινή. Όπως έγινε γίνει γνωστό με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας σήμερα θα αναρτηθούν ότι οι βαθμολογίες των Πανελληνίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ραδιόφωνο του Aegina Portal ο κύριος Αναστάσιος Αγγελόπουλος, η πρώτη εκτίμηση είναι ότι οι υποψήφιοι, συνολικά 21 μαθητές, πήγαν αρκετά καλά. "Αισιοδοξούμε ότι τελικά θα καταφέρουν να περάσουν αρκετοί μαθητές, σε ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία με κ. Αναστάσιο Αγγελόπουλο, διευθυντή του ΕΠΑΛ Αίγινας.



"Είμαστε ευχαριστημένοι, πάντα βέβαια υπάρχει το καλύτερο και εμείς εδώ καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, για να ενισχύουμε, να βοηθούμε για παιδιά για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα", είπε ο διευθυντής του ΕΠΑΛ. Ο κύριος Αγγελόπουλος αναφέρθηκε επίσης στις πολλές και σημαντικές δυνατότητες φοίτησης που παρέχει το ΕΠΑΛ, καθώς οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει.

Από το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώθηκε ότι οι βαθμολογίες των Πανελληνίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ θα ανακοινωθούν σήμερα Παρασκευή 28-6-2019, στις 13:00 μ.μ. σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας.
Ταυτόχρονα, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png