"One book, one dream, one world" Γιορτή λήξης στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών "Παυλινέρη Στέλλα".


Με τη συμμετοχή τους στη δράση "One book, one dream, one world", γιόρτασαν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί την λήξη της σχολικής χρονιάς στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Διά Βίου Μάθησης της κυρίας Στέλλας Παυλινέρη. Πρόκειται για "ένα βιβλίο, ένα όνειρο, έναν κόσμο", που ταξιδεύει ταχυδρομικά σε ένα μεγάλο αριθμό σχολείων σε όλο τον κόσμο. Κάθε μαθητής ή φοιτητής θα εκφραστεί δημιουργικά, με αφορμή ένα από τα θέματα που παρουσιάζονται στους 17 στόχους για την Αειφόρο Ανάπτυξη του ΟΗΕ. Μπορεί να είναι ένα κείμενο, ένα ποίημα, ένα σχέδιο, φωτογραφίες ή σκέψεις. Αυτό έκαναν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του κέντρου.

Στο SOS4Love Project στο οποίο συμμετέχει το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Διά Βίου Μάθησης της κυρίας Στέλλας Παυλινέρη, συμμετέχουν περισσότεροι από 570.000 φοιτητές, 56.200 εκπαιδευτικοί, 3.287 σχολεία 63 χώρες, από όλες τις ηπείρους. Μέσα από το project υλοποιούνται δράσεις για την προαγωγή της ισότητας, την πρόσβαση στην εκπαίδευση, τα δικαιώματα των προσφύγων, την καταπολέμηση της πείνας, την προστασία του περιβάλλοντος.

Διαβάστε περισσότερα στην ιστοσελίδα του Κέντρου


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png