Ρεκόρ επιτυχόντων στις πανελλαδικές εξετάσεις, σημείωσε φέτος το Γενικό Λύκειο Αίγινας!


Συνεχίζονταν την καλή παράδοση των υψηλών επιδόσεων, το Γενικό Λύκειο Αίγινας σημείωσε στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις νέο ρεκόρ επιτυχόντων υποψηφίων φτάνοντας του 56! Όπως επισήμανε ο διευθυντής του σχολείου κύριος Γιάννης Πούντος μιλώντας στο Aegina Portal, δεν είναι μόνο η αριθμητική επιτυχία, αλλά και το γεγονός ότι πολλοί επιτυχόντες πέρασαν σε σχολή της πρώτης προτίμησής τους.


Ο κύριος Πούντος είπε μιλώντας στο Aegina Portal: "Σήμερα είναι μία μέρα χαράς, τόσο για το σχολείο μας, όσο και για ολόκληρη της Αίγινα θα μπορούσα να πω, 56 μαθητές μας πέρασαν στις ανώτατες σχολές. Και μάλιστα πάρα πολλοί από αυτούς στις πρώτες επιλογές, στις λεγόμενες σχολές υψηλής ζήτησης και σε καλές θέσεις. Άρα, αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε πολύ ικανοποιημένοι και ενθουσιασμένοι. Ένα δύσκολο ταξίδι στο χώρο της γνώσης ξεκινά. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και να τους συντροφεύουν πάντα αυτά που έμαθαν στο χώρο του σχολείου.

Πιστεύουμε ότι δεν υπάρχουν αποτυχημένοι μαθητές σε αυτή τη διαδικασία. Όσοι δεν μπόρεσαν να εισαχθούν φέτος μπορούν να προσπαθήσουν, μπορούν να βρουν αλλού το δρόμο της επιτυχίας στη ζωή.

Ο αριθμός των μαθητών που πέρασαν στις πανελλαδικές εξετάσεις του σχολείου μας, όσο τουλάχιστον θυμάμαι εγώ, είναι ο μεγαλύτερος. Πέρασαν όπως σας είπα και πριν 56 παιδιά. Οφείλουμε να τους συγχαρούμε και πάλι και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία".