1o Τουρνουά Scrabble, από τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών της Αίγινας.


Στην αίθουσα εκδηλώσεων "Σοφία Μηλιώτη" του Γενικού Λυκείου Αίγινας, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα ένα τουρνουά scrabble ανάμεσα στους μαθητές των φροντιστηρίων ξένων γλωσσών της Αίγινας. Οι στόχοι του τουρνουά ήταν εκπαιδευτικοί και ψυχαγωγικοί.

Στην διοργάνωση του τουρνουά συνεργάστηκαν τα φροντιστήρια "Γνώση" της κ. Μάρθας Μακαρατζή, "Ευρωγνώση" της κ. Κατερίνας Βάρτζελη, "Kosmos" της κ. Μάγδας Μαρίνη, "Νέον" Ιωάννης Ντούρος, Κέντρο Ξένων Γλωσσών Παυλινέρη Στέλλα, "Πρώτυπο" της κ. Σοφίας Σαραβέλα, "The brilliant school" της κ Σταυρούλας Σώρρου και το Κέντρο Ξένων Γλωσσών "Τσιρίκου Καλλιόπη".

Το τουρνουά υποστήριξαν ως χορηγοί το βιβλιοπωλείο "Λυχνάρι", η κάβα ποτών της κ. Κωνσταντίνας Πατέλου, το κατάστημα ποδηλάτων "Moto Κατρίδης", το κατάστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών "Computer Planet" και το γραφίστικο - εκτυπωτικό γραφείο "3η Διάσταση".

Μετά από κλήρωση, δόθηκαν στους συμμετέχοντες τρία δώρα: ένα ποδήλατο, μία δωροεπιταγή από το βιβλιοπωλείο "Λυχνάρι" και μία δωροεπιταγή από το "Computer Planet". Για την διοργάνωση μίλησε στο Aegina Portal η κ. Αλίκη Σίμαν, η οποία εκτός από τους χορηγούς ευχαρίστησε τον διευθυντή του σχολείου κ. Γιάννη Πούντο για την παραχώρηση της αίθουσας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png