Ομιλία για τους γονείς στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Δια Βίου Μάθησης KOSMOS - Μάγδα Μαρίνη.


Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Δια Βίου Μάθησης KOSMOS της κυρίας Μάγδας Μαρίνη, προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους γονείς της Αίγινας στην ανοιχτή βιωματική ομιλία με θέμα: "Συγκρούσεις ανάμεσα σε γονείς και παιδιά που βρίσκονται στην παιδική και στην εφηβική ηλικία. Τρόποι διαχείρισης αυτών των καταστάσεων με σκοπό την γόνιμη και άμεση επικοινωνία με τα παιδιά μας χωρίς να χάνουμε την αξιοπρέπειά μας".

Η κυρία Μάγδα Μαρίνη μιλώντας για την ομιλία στο Aegina Portal, είπε ότι μετά το πέρας της ομιλίας θα ακολουθήσει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και η παρουσίαση της νέας υπηρεσίας "Σχολή Γονέων", στο πλαίσιο της συνεχούς προσφοράς στην αιγινήτικη οικογένεια.

Τέλος, ζήτησε από τους γονείς που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την ομιλία να δηλώσουν συμμετοχή. Μετά το πέρας της ομιλίας, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν προσωπικά με την ομιλήτρια.

Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι η Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας / ψυχοθεραπεύτρια κα Μαίρη Μενουδαράκου με έδρα τον Πειραιά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 02 Φεβρουαρίου 2020 στις 17:30μ.μ. στο χώρο του Κ.Ξ.Γ. KOSMOS - Μάγδα Μαρίνη, στη διεύθυνση Μάρτυρος Λεοντίου 9 (στο στενό πίσω από την Παναγίτσα).  H είσοδος είναι ελεύθερη, με δήλωση συμμετοχής στα τηλέφωνα: 2297027791 - 6944467619 ή μέσω της ιστοσελίδας www.marini.edu.gr.