Ανακοίνωση Δ.Ι.ΕΚ. Αίγινας. Νέες προτεινόμενες ειδικότητες του ΔΙΕΚ ΑΙΓΙΝΑΣ για εγγραφή στο Α΄ εξάμηνο (χειμερινό εξάμηνο 2020Β).

Ανακοίνωση Δ.Ι.ΕΚ. Αίγινας.
Νέες προτεινόμενες ειδικότητες του ΔΙΕΚ ΑΙΓΙΝΑΣ για εγγραφή στο Α΄ εξάμηνο (χειμερινό εξάμηνο 2020Β). Οι ειδικότητες θα λειτουργήσουν εφόσον εγκριθούν από την Γενική Γραμματεία Ε.Ε.Κ.Δ.Β.Μ.

Νέες προτεινόμενες ειδικότητες

1) Τεχνικός αρτοποιός - Ζαχαροπλαστικής
2) Βοηθός Ιατρικών Εργαστηρίων
3) Τεχνικός τουριστικών μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας (υπηρεσία υποδοχής, υπηρεσία ορόφων, εμπορευματογνωσία)
4) Τεχνικός κομμωτικής τέχνης
5) Τεχνικός μηχανοτρονικής
6) Βοηθός φαρμακείου
7) Προπονητής αθλημάτων

Διπλώματα – Βεβαιώσεις – Πιστοποιητικά
Οι απόφοιτοι των ειδικοτήτων μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της κατάρτισής τους στο Ι.Ε.Κ. λαμβάνουν Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης (Β.Ε.Κ.) και μετά την επιτυχή συμμετοχή τους στις εξετάσεις Πιστοποίησης αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης που διενεργεί ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. λαμβάνουν Δίπλωμα Επαγγελματικής Ειδικότητας Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 5.

Η διάρκεια της φοίτησης σπουδών είναι τέσσερα εξάμηνα και απαιτείται επιπλέον πρακτική άσκηση ενός εξαμήνου. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη Γραμματεία.

Επικοινωνία: Τηλ. 2297022942,   e-mail : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Από 1/7/2020 μέχρι 31/7/2020, και από 17/8/2020, καθημερινά πρωινές ώρες
Η φοίτηση στα δημόσια ΙΕΚ είναι Δωρεάν

Ο Διευθυντής
Αποστολάκης Απόστολος