Το "The Brilliant School" ενημερώνει τους γονείς για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων προστασίας και τις δράσεις της νέας σχολικής χρονιάς.


Η κυρία Σταυρούλα Σώρρου με την ευκαιρία της έναρξης των εγγραφών και της νέας σχολικής χρονιάς σε λίγες ημέρες, θέλησε να ενημερώσει τους γονείς για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων προστασίας και τις ενέργειες που έχουν γίνει προκειμένου οι μαθητές του φροντιστηρίου να παραμείνουν ασφαλείς. Αναφέρθηκε επίσης στις διαδικτυακές τάξεις του "The Brilliant School" υπογραμμίζοντας ότι είναι οργανωμένες και πανέτοιμες.

Αντίστοιχα, είπε ότι έχουν αναβαθμιστεί οι χώροι του φροντιστηρίου και έχουν συμπεριληφθεί νέοι δάσκαλοι στο δυναμικό του. Τέλος, τόνισε ότι κατά την διάρκεια της προηγούμενης σχολικής χρονιάς παρά τις δυσκολίες λόγω της πανδημίας, η λειτουργία του "The Brilliant School" δεν σταμάτησε καμία στιγμή σε καμία βαθμίδα, ενώ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού σχεδιάστηκαν οι δραστηριότητες της φετινής σχολικής χρονιάς. Η κυρία Σταυρούλα Σώρρου ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε όλους.