Το "The Brilliant School" ενημερώνει τους γονείς για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων προστασίας και τις δράσεις της νέας σχολικής χρονιάς.


Η κυρία Σταυρούλα Σώρρου με την ευκαιρία της έναρξης των εγγραφών και της νέας σχολικής χρονιάς σε λίγες ημέρες, θέλησε να ενημερώσει τους γονείς για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων προστασίας και τις ενέργειες που έχουν γίνει προκειμένου οι μαθητές του φροντιστηρίου να παραμείνουν ασφαλείς. Αναφέρθηκε επίσης στις διαδικτυακές τάξεις του "The Brilliant School" υπογραμμίζοντας ότι είναι οργανωμένες και πανέτοιμες.

Αντίστοιχα, είπε ότι έχουν αναβαθμιστεί οι χώροι του φροντιστηρίου και έχουν συμπεριληφθεί νέοι δάσκαλοι στο δυναμικό του. Τέλος, τόνισε ότι κατά την διάρκεια της προηγούμενης σχολικής χρονιάς παρά τις δυσκολίες λόγω της πανδημίας, η λειτουργία του "The Brilliant School" δεν σταμάτησε καμία στιγμή σε καμία βαθμίδα, ενώ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού σχεδιάστηκαν οι δραστηριότητες της φετινής σχολικής χρονιάς. Η κυρία Σταυρούλα Σώρρου ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε όλους.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png