Και τα δύο βραβεία στην κατηγορία του, απέσπασε το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Παυλινέρη Στέλλα στα ELT Excellence Awards 2020.

Η χρόνια δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα για το "Κέντρο Ξένων Γλωσσών Παυλινέρη Στέλλα", καθώς το φροντιστήριο διακρίθηκε στους τελικούς είκοσι υποψηφίων των "ELT Excellence Awards 2020". Τα βραβεία αυτά τιμούν, βραβεύουν και γιορτάζουν τις καλύτερες πρακτικές στην διδασκαλία της Ξένης Γλώσσας σε Ελλάδα και Κύπρο. Διακρίθηκαν κορυφαίοι εκπαιδευτικοί οργανισμοί απ' όλη την Ελλάδα συγκεκριμένα από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Λαμία, Καλαμάτα, Κοζάνη, Καρδίτσα, Λάρισα, Νάξο και την Αίγινα.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Παυλινέρη Στέλλα τιμήθηκε με το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία "Teaching for raising awareness for social issues" για την θεματική διδασκαλία στο κέντρο περιβαλλοντολογικών και ανθρωπιστικών ζητημάτων όπως της ενότητας: "17 goals for sustainable development of the United Nations" στο TED ( TEDed Student Talks) που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Αίγινα.

Το δευτερο βραβεί ήταν χάλκινο για την κατηγορία "Creativity in Language Learning". Αφορούσε την δράση που πραγματοποίησε το κέντρο στον Πύργου του Μαρκέλλου στα πλαίσια των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου με ένα μύθο γραμμένο, μεταφρασμένο και δραματοποιημένο από τους ίδιους τους μαθητές, με ρούχα που επίσης είχαν δημιουργήσει οι ίδιοι.