Στην επίσημη λίστα των Εξεταστικών Κέντρων, του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για τις Πανελλαδικές 2021, το ΓΕΛ και το ΕΠΑΛ της Αίγινας.

geniko-likeio-aeginas.jpg

Με δύο αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων ορίστηκαν τα εξεταστικά κέντρα για της Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021. Με την πρώτη απόφαση που δημοσιεύθηκε χθες 25 Μαΐου και αφορά στα Εξεταστικά Κέντρα για τις Πανελλαδικές ΓΕΛ 2021, στη λίστα ορίζεται με αύξοντα αριθμό 33 το Γενικό Λύκειο Αίγινας, ενώ με την δεύτερη που δημοσιεύθηκε σήμερα 26 Μαΐου και αφορά στα Εξεταστικά Κέντρα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις των υποψηφίων ΕΠΑΛ 2021, με αύξοντα αριθμό 102 το 1ο ΕΠΑΛ Αίγινας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Υπενθυμίζεται ότι η υφυπουργός παιδείας κ. Ζέττα Μακρή, υπέγραψε τροποποιητική απόφαση με την οποία, για την τρίτη Λυκείου τα μαθήματα λήγουν την Τετάρτη στις 2 Ιουνίου, ενόψει των εξετάσεων για τις Πανελλήνιες 2021. Με απόφαση που υπέγραψε η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή, το διδακτικό έτος ημερήσιων και εσπερινών γυμνασίων και λυκείων ολοκληρώνεται στις 11 Ιουνίου, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα, στις 2 Ιουνίου, τελειώνουν τα μαθήματα της Γ' Λυκείου.

Ακολουθεί η απόφαση:

Την τροποποίηση της υπό στοιχεία 48293/ΓΔ4/27-4-2021 υπουργικής απόφασης που τιτλοφορείται ως «Λήξη μαθημάτων σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης διδακτικού έτους 2020-2021, (Β’ 1767), η οποία αντικαθίσταται ως εξής :

Ορίζεται ως ημερομηνία λήξης των μαθημάτων του διδακτικού έτους 2020-2021 των ημερησίων και εσπερινών Γυμνασίων, Ειδικών Γυμνασίων, ημερησίων και εσπερινών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, Ειδικών Λυκείων και Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, η 11η Ιουνίου 2021, ημέρα Παρασκευή. Για τη Γ’ τάξη των ημερησίων και εσπερινών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, Ειδικών Λυκείων και Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, ως ημερομηνία λήξης των μαθημάτων του διδακτικού έτους 2020 – 2021 ορίζεται η 2α Ιουνίου 2021, ημέρα Τετάρτη. Η παρούσα Απόφαση να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png