Ξεκινούν αύριο οι Πανελλαδικές Εξετάσεις. Πόσοι υποψήφιοι συμμετέχουν στην Αίγινα.

dsc_0012-eksetaseis.jpg

Ξεκινούν αύριο Δευτέρα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις με τους μαθητές του Γενικού Λυκείου Αίγινας (ΓΕΛ) να εξετάζονται στη Νεοελληνική Γλώσσα και τη Λογοτεχνία, ενώ οι υποψήφιοι του Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑΛ) αρχίζουν την Τρίτη με τα Νέα Ελληνικά.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αίγινας κ. Γιώργο Σκαλτσιώτη, δήλωσε ότι μετά από την ενημέρωση που είχε από τους διευθυντές του Γενικού Λυκείου Αίγινας και του ΕΠΑΛ Αίγινας δεν υπάρχουν προβλήματα.
 
Στην Αίγινα η συμμετοχή των υποψηφίων είναι 83 στο Γενικό Λύκειο Αίγινας και μέγιστος αριθμός υποψηφίων στο ΕΠΑΛ 38 για δύο εξεταστικές ημέρες (ο αριθμός των υποψηφίων μεταβάλλεται, με τη συμμετοχή διαφορετικού αριθμού υποψηφίων, σε κάθε μία από τις επτά ημέρες των εξετάσεων).
 
Ο κ. Γιώργος Σκαλτσιώτης ευχήθηκε καλή επιτυχία στους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Ο δήμαρχος Αίγινας και πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς θα επισκεφθεί αύριο το ΓΕΛ.
 
Η ώρα έναρξης της εξέτασης έχει οριστεί στις 8:30 π.μ. και οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες μέχρι τις 8.00 π.μ.
 
Οι υποψήφιοι, οι εκπαιδευτικοί, το διοικητικό και λοιπό προσωπικό θα προσέρχονται στα εξεταστικά κέντρα, αφού έχουν πραγματοποιήσει αυτοδιαγνωστικό τεστ (self test) και με την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης από την πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr ή χειρόγραφης δήλωσης.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, θα είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας από υποψηφίους, εκπαιδευτικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό εντός των εξεταστικών κέντρων και στους εξωτερικούς χώρους τους, και εξακολουθούν να ισχύουν τα μέτρα πρόληψης και προστασίας από τον κορονοϊό (επαρκής φυσικός αερισμός των αιθουσών, αποφυγή συγχρωτισμού, τήρηση αποστάσεων και προσωπικών κανόνων υγιεινής-χρήση αντισηπτικού, καθώς και σχολαστικός καθαρισμός των αιθουσών).


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png