Η κ. Στέλλα Παυλινέρη για την διά ζώσης επαναλειτουργία των Φροντιστηρίων και των Κέντρων Ξένων Γλωσσών.

 dsc_0006-stella-pavlineri.jpg
 
Μετά τη δημοσίευση των νέων υγειονομικών διατάξεων για τον Covid 19 και την επανεκκίνηση της δια ζώσης λειτουργίας των φροντιστηρίων, η κυρία Στέλλα Παυλινέρη μιλώντας στο Aegina Porta, για ζητήματα που αφορούν μία σειρά από τρέχοντα θέματα όπως οι εξετάσεις, οι επιτυχόντες μαθητές του Κέντρου και η περίοδος εγγραφών για την νέα σχολική χρονιά, εξέφρασε την απογοήτευσή της για τη καθυστερημένη επαναλειτουργία των φροντιστηρίων.

"Υπήρχε μία αδικαιολόγητη και εμμονική καθυστέρηση, που ταλαιπώρησε τον κλάδο μας. Έναν κλάδο που με πολύ αγάπη και μεράκι εκπροσωπώ 18 χρόνια και έχει να κάνει με χιλιάδες υγιής επιχειρήσεις που συμβάλουν στην οικονομία της χώρας και στην ξενόγλωσση παιδεία των παιδιών μας. Δεν είναι τυχαίο που οι Έλληνες μεταπτυχιακοί φοιτητές έχουν το υψηλότερο επίπεδο αγγλικής σε σχέση με τους συνομηλίκους τους. Τώρα όμως είμαστε πάλι μαζί" είπε.
 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png