Η κ. Κατερίνα Βάρτζελη ανακοινώνει τις εξετάσεις για πρώτη φορά στην Αίγινα από το Deree, του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος.

katerina-vartzeli.jpg
Τη διενέργεια εξετάσεων, για πρώτη φορά στην Αίγινα από το Deree, τον εξεταστικό φορέα του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος, ανακοίνωσε η κ. Κατερίνα Βάρτζελη από την Ευρωγνώση Αίγινας, μιλώντας σήμερα στο Aegina Portal.

Η κ. Βάρτζελη είπε ότι ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις του Πανεπιστημίου του Cambridge με απόλυτη επιτυχία, με την διασφάλιση όλων των υγειονομικών συνθηκών για τους μαθητές, στο χώρο του Γυμνασίου Μεσαγρού όπου λειτούργησε το εξεταστικό κέντρο. Ευχαρίστησε θερμά τον διευθυντή του  γυμνασίου κ. Νίκο Οικονόμου για τη συνεργασία, και συμπλήρωσε ότι αυτό το Σαββατοκύριακο θα γίνουν για πρώτη φορά στην Αίγινα από το Deree εξετάσεις, επίσης στον ίδιο χώρο.
 
"Στην Ευρωγνώση δουλεύουμε με απόλυτα εξειδικευμένα προγράμματα", τόνισε η κ. Βάρτζελη και υπογράμμισε ότι: "Καλωσορίζουμε για πρώτη φορά στην Αίγινα τον εξεταστικό φορέα του Αμερικάνικου Κολλεγίου της Ελλάδας το Deree και τις εξετάσεις μας του Michigan State University".

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον εκπαιδευτικό προσανατολισμό του φροντιστηρίου, τόσο στα δια ζώσης, όσο και στα διαδικτυακά, αλλά και στα ιδιαίτερα μαθήματα που παρέχει, κάνοντας αναφορά στην 100% επιτυχία των μαθητών της Ευρωγνώσης Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png