Η κ. Κατερίνα Βάρτζελη ανακοινώνει τις εξετάσεις για πρώτη φορά στην Αίγινα από το Deree, του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος.

katerina-vartzeli.jpg
Τη διενέργεια εξετάσεων, για πρώτη φορά στην Αίγινα από το Deree, τον εξεταστικό φορέα του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος, ανακοίνωσε η κ. Κατερίνα Βάρτζελη από την Ευρωγνώση Αίγινας, μιλώντας σήμερα στο Aegina Portal.

Η κ. Βάρτζελη είπε ότι ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις του Πανεπιστημίου του Cambridge με απόλυτη επιτυχία, με την διασφάλιση όλων των υγειονομικών συνθηκών για τους μαθητές, στο χώρο του Γυμνασίου Μεσαγρού όπου λειτούργησε το εξεταστικό κέντρο. Ευχαρίστησε θερμά τον διευθυντή του  γυμνασίου κ. Νίκο Οικονόμου για τη συνεργασία, και συμπλήρωσε ότι αυτό το Σαββατοκύριακο θα γίνουν για πρώτη φορά στην Αίγινα από το Deree εξετάσεις, επίσης στον ίδιο χώρο.
 
"Στην Ευρωγνώση δουλεύουμε με απόλυτα εξειδικευμένα προγράμματα", τόνισε η κ. Βάρτζελη και υπογράμμισε ότι: "Καλωσορίζουμε για πρώτη φορά στην Αίγινα τον εξεταστικό φορέα του Αμερικάνικου Κολλεγίου της Ελλάδας το Deree και τις εξετάσεις μας του Michigan State University".

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον εκπαιδευτικό προσανατολισμό του φροντιστηρίου, τόσο στα δια ζώσης, όσο και στα διαδικτυακά, αλλά και στα ιδιαίτερα μαθήματα που παρέχει, κάνοντας αναφορά στην 100% επιτυχία των μαθητών της Ευρωγνώσης Αίγινας.