Με αισιοδοξία για το μέλλον και ικανοποίηση για τις επιτυχίες των μαθητών, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση απονομής διπλωμάτων του Κέντρου Ξένων Γλωσσών "Παυλινέρη Στέλλα".


Στον κινηματογράφο "Άνεσις" πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής, η εκδήλωση για την απονομή διπλωμάτων, στους επιτυχόντες του Κέντρου Ξένων Γλωσσών και Διά Βίου Μάθησης Παυλινέρη Στέλλα. Η ατμόσφαιρα ήταν εορταστική και αισιόδοξη. Στην εκδήλωση, λόγω των υγειονομικών κανονισμών, παραβρέθηκαν μόνο οι μαθητές χωρίς του γονείς τους, με την τήρηση όλων των μέτρων που προβλέπονται. 

Με την ευκαιρία της απονομής η κ. Παυλινέρη είπε: "Με μεγάλη χαρά δίνουμε 176 επισήμως αναγνωρισμένα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας, Cambridge FCE, CPE, ESB, Language Cert B2-C2 & Delf Sorbonne A1-C2 στους μαθητές μας. Τα παιδιά μας εργάστηκαν σκληρά, περάσαμε δύσκολα, αλλά και ωραία".

Επίσης, ευχαρίστησε τους συνεργάτες της, για τους οποίους τόνισε ότι δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς τα τελευταία είκοσι περίπου χρόνια, ασχολούνται αποκλειστικά με την εκμάθηση ξένων γλωσσών σε νεαρές ηλικίες, την πιστοποίηση στη χώρα μας και την εξέλιξή της.

"Αυτό μας έφερε στη κορυφή και ανάμεσα στους τελικούς νικητές των ξενόγλωσσων βραβείων της χώρας μας ELT Excellence Awards 2021! Το κέντρο μας διακρίθηκε και κέρδισε δύο βραβεία: Βραβείο για την διδασκαλία σε παιδιά Δημοτικού ( 6-12 years old) και βραβείο για την διδασκαλία κοινωνικής ευαισθητοποίησης", σημείωσε η κ. Παυλινέρη.

Η όμορφη γιορτή ολοκληρώθηκε με την βράβευση των δύο μαθητών του Κέντρου, που εισήχθησαν στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Τμήμα Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας, καθώς και με την βράβευση της αριστούχου μαθήτριας του Κέντρου, για την εισαγωγή της στο Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Οι εκπαιδευτικοί του κέντρου ευχήθηκαν μία "πνευματικά παραγωγική, δημιουργική και εποικοδομητική σχολική χρονιά με διάθεση πρόοδο και υγεία".

Περισσότερες πληροφορίες για το Κέντρο στη διεύθυνση www.pavlineri.gr


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png