Ημερίδα με θέμα την κλιματική αλλαγή στο Λαογραφικό Μουσείο.


Με πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Λαογραφικό Μουσείο, η ημερίδα για την Κλιματική Αλλαγή, που διοργάνωσε η Ένωση Ελλήνων Φυσικών, το Γενικό Λύκειο Αίγινας και ο Δήμος Αίγινας. Η ημερίδα, που δυστυχώς συγκέντρωσε πολύ μικρό κοινό, άνοιξε με τον χαιρετισμό του διευθυντή του Γενικού Λυκείου Αίγινας κ. Γιώργο Γκαρή και τον εκπρόσωπο της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών κ. Ηλίας Καλογήρου.

Ακολούθησε η εισήγηση του κ Παναγιώτη Νάστου, καθηγητή Κλιματολογίας, Διευθυντή του Εργαστηρίου Κλιματολογίας και Ατμοσφαιρικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα "Ακραία Υδρομετερεωλογικά Φαινόμενα.Ο Ρόλος της Κλιματικής Αλλαγής". Ακολούθησε η εισήγηση του κ. Γεώργιου Βλαχάκη, αναπληρωτή καθηγητή στη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστήμιου, με θέμα "Αγαπητέ Σάντσο ας επιτεθούμε σ' αυτούς τους γίγαντες!". Ο Δον Κιχώτης και η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής".  Από τις δύο εισηγήσεις κατέστη δυνατή η καταγραφή της πρώτης, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε στο video.

Την εκδήλωση παρακολούθησε ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γιώργος Σκαλτιώτης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Πούντος, ο διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αίγινας κ. Γιώργος Σουλιώτης και ένα κοινό, που αν και μικρό αριθμητικά, απόλαυσε μία άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png