Απονομή διπλωμάτων από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών "Παυλινέρη Στέλλα".


Στην αίθουσα του κινηματογράφου "Τιτίνα" πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η τελετή απονομής διπλωμάτων στους επιτυχόντες μαθητές του Κέντρου Ξένων Γλωσσών "Παυλινέρη Στέλλα". Συνολικά 84 μαθητές του Κέντρου, παρέλαβαν τα επίσημα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας "Lower" και "Proficiency" για τις εξετάσεις Cambridge, LanguageCert, PTE, ECPE DELF και Sorbonne. Η βραδιά, που ήταν αφιερωμομένη στους επιτυχόντες B2, C1 και C2, περιελάμβανε την προβολή μίας ρομαντικής ταινίας.


Η κ. Στέλλα Παυλινέρη μετά το τέλος της εκδήλωσης δήλωσε στο Aegina Portal:
"Μία όμορφη βραδιά περάσαμε σήμερα με τους μαθητές μας, με τους επιτυχόντες μαθητές μας Επιβραβεύτηκαν γι’ αυτήν την μικρή τους κατάκτηση, αλλά πολύ σημαντική για εμάς. Το χαμόγελο ήταν πλατύ, έστω και πίσω από τις μάσκες και περάσαμε ανθρώπινες στιγμές μετά από πάρα πολύ καιρό, που είχαμε να συγκεντρωθούμε έτσι όλοι μαζί, λόγω των συνθηκών.

Αισθανθήκαμε όμορφα, πήραν τα διπλώματά τους. Πολύ σημαντικό να αναφερθεί ότι είχαμε 100% επιτυχία στις εξετάσεις του πανεπιστημίου του Cambridge και το Proficiency, αλλά και στο Sorbonne, οι μαθητές παρέλαβαν τα διπλώματά τους.

Συγχαρητήρια σε όλους, παιδιά, γονείς μαθητές, στην ακούραστη ομάδα του Κέντρου μας και εύχομαι να ζούμε Πάντα τέτοιες στιγμές, γεμάτες ευγνωμοσύνη, αυτό νιώσαμε σήμερα.

Ευχαριστώ τον κινηματογράφο “Τιτίνα” για τον όμορφο χώρο, όλους μου τους συνεργάτες και κυρίως τους μαθητές".