Εκδήλωση για την παρουσίαση έργων των μαθητών του ΕΠΑΛ-ΕΚ και την αποφοίτηση της Γ' τάξης του ΕΠΑΛ Αίγινας.

 
Εκδήλωση για την παρουσίαση έργων των μαθητών του ΕΠΑΛ-ΕΚ και για την αποφοίτηση των μαθητών της Γ' τάξης, πραγματοποιήθηκε χθες στο προαύλιο του ΕΠΑΛ της Αίγινας. Την εκδήλωση προλόγισε και παρουσίασε ο διευθυντής του σχολείου κ. Χρήστος Λίτος. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς παρουσιάστηκαν μέσω βιντεοπροβολής, οι δυνατότητες φοίτησης και εκπαίδευσης που προσφέρει το ΕΠΑΛ της Αίγινας, στους ειδικούς χώρους και στα εργαστήρια που διαθέτει. Επίσης, παρουσιάστηκαν οι δράσεις των μαθητών κατά τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε.


Την εκδήλωση χαιρέτησε ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, που είπε τα ακόλουθα:
 
Ο κ. Ζορμπάς αναφέρθηκε στην συνεργασία που έχει ο Δήμος της Αίγινας με το ΕΠΑΛ και την πρόθεση του Δήμου να εντάξει το τμήμα ναυτιλιακών σπουδών.

“Εμείς στηρίζουμε αυτές οι προσπάθειες. Πραγματικά, εδώ έγινε μία καταπληκτική παρουσίαση και φάνηκαν και οι εργασίες των παιδιών. Το ΕΠΑΛ δίνει πάρα πολλές δυνατότητες στου νέους, τόσο σε επαγγελματική αποκατάσταση, αλλά και επίσης, σε ορίζοντες, που μπορούν στη  συνέχεια να αναπτύξουν και να ακολουθήσουν, είτε με επαγγελματικές δραστηριότητες, σε επαγγελματική δηλαδή αποκατάσταση, αλλά είτε και να συνεχίσουν τις σπουδές τους δίνοντας εξετάσεις και να μπουν στα ΑΕΙ”.

Τέλος, ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία, καλά αποτελέσματα σ' αυτούς που θα δώσουν εξετάσεις και ένα καλό καλοκαίρι.
 
Την προσωπική του εμπειρία από την φοίτησή του στο ΕΠΑΛ κατέθεσε ο διευθυντής του Γυμνασίου του Μεσαγρού κ. Νίκος Οικονόμου. Τέλος, μίλησαν η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ Στεργιανή Καρπουζά, και η πρόεδρος του Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου κ. Ελένη Πολίτη, ενώ παλιοί καθηγητές του σχολείου έστειλαν μήνυμα μέσω video. Την εκδήλωση παρακολούθησε, επίσης, ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καραγιάννης.
 
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με αναμνηστικά δώρα, μπουφέ και φιλική συζήτηση.   
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png