Η κ. Κατερίνα Βάρτζελη μιλά για τη λειτουργία της Ευρωγνώσης Αίγινας ως εξεταστικό κέντρο, τη γιορτή αποφοίτησης και τις καλοκαιρινές δραστηριότητες.


Η κ. Κατερίνα Βάρτζελη μιλώντας σήμερα στο Aegina Portal, παρουσίασε τη λειτουργία της Ευρωγνώσης Αίγινας ως εξεταστικό κέντρο, τη γιορτή αποφοίτησης, αλλά και τις καλοκαιρινές δραστηριότητες με το Summer Camp που διοργανώνει:


"Είμαστε πολύ χαρούμενοι, φιλοξενούμε στο Κέντρο μας τις εξετάσεις του Πανεπιστημίου Cambridge για όλα τα επίπεδα. Να θυμίσουμε σε όσους δεν ξέρουν, ότι η Ευρωγνώση δεν είναι απλά κέντρο προετοιμασίας, όπως είναι τα άλλα φροντιστήρια, αλλά είναι και εξεταστικό κέντρο.
 
Αυτό το κάναμε πρώτη φορά, ενεργοποιήσαμε αυτά τα προνόμια που μας δίνει ο Όμιλος της Ευρωγνώσης, λόγω του δύσκολου χειμώνα που είχαμε, δύο μάλλον δύσκολους χειμώνες, έτσι ώστε να ενθαρρύνουμε τα παιδιά μας να κάνουν εξετάσεις στο χώρο που διδάσκονται κιόλας, έτσι όπως να είναι καλύτερο για εκείνους με καλύτερα αποτελέσματα και τον ψυχολογικό παράγοντα βέβαια.
 
Είμαστε πολύ περήφανοι λοιπόν γι' αυτό περιμένουμε να αρχίσουν οι εξετάσεις, θα διαρκέσουν τρεις μέρες και θα ήθελα να πω στο τέλος των εξετάσεων την Κυριακή, μεθαύριο το απόγευμα, θα γίνει η γιορτή αποφοίτησης της σχολής αφορά όλους τους μαθητές της Ευρωγνώσης θα γίνει στο Ξενοδοχείο Κλώνος Κυριάκος, τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για την φιλοξενία, η είσοδος θα είναι δωρεάν από τους ίδιους που μας υποστηρίζουν για τα παιδιά. Θα έχουμε πισίνα πάρτυ για να χαρούμε το καλοκαίρι, την αρχή του καλοκαιριού να πάρουν τα πιστοποιητικά τους και να προχωρήσουν στις επόμενες τάξεις.
 
Τέλος θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι όπως κάθε χρονιά η Ευρωγνώση Αίγινας οργανώνει το καλοκαιρινό English School ή Summer Camp, με Άγγλους καθηγητές, όπου τα παιδιά μικρών ηλικιών κυρίως, κάνουν διάφορες δραστηριότητες, μέσα και έξω από τη σχολή. Δεν έχουνε βιβλία είναι μόνο διασκέδαση είναι μάθηση με λεξούλες, παιχνίδια θέατρο, θάλασσα, κυνήγι θησαυρού και διάφορα τέτοια. Είναι πολύ ωραία απασχόληση πρωί 9:00 με 1:00 ιδανικό για εργαζόμενες μαμάδες. Το πακέτο όλου του Ιουλίου κοστίζει 120 ευρώ θα το βρείτε στο site του Portal και της Ευρωγνώσης Αίγινας, Ευχαριστώ πολύ".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png