Συνεχίζονται τα Θερινά Σχολεία Φυσικής στην Αίγινα, για μαθητές Λυκείου και Γυμνασίου.


Δύο ακόμη Σχολεία Φυσικής έχουν προγραμματιστεί και θα πραγματοποιηθούν στην Αίγινα. Το πρώτο θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 28 - 30 Αυγούστου για μαθητές Λυκείου και το δεύτερο για μαθητές γυμνασίου το διάστημα 30 Αυγούστου - 1 Σεπτεμβρίου. Όσοι μαθητές από την Αίγινα επιθυμούν να τα παρακολουθήσουν, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον διευθυντή του ΓΕΛ Αίγινας κ. Γιώργο Γκαρή στο τηλέφωνο 6945038287 (πρωί 10:00-12:00 και απόγευμα 19:00-21:00).

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Τα Θερινά Σχολεία διοργανώνονται από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών, σε συνεργασία με το Γενικό Λύκειο Αίγινας και τον Δήμο Αίγινας. Φέτος προγραμματίστηκαν συνολικά πέντε Θερινά Σχολεία.

Σκοπός του Θερινού Σχολείου είναι η διδασκαλία της Φυσικής να καταστήσει τους μαθητές ικανούς να εκτιμούν το φυσικό κόσμο και να συμβάλλουν στη λήψη αποφάσεων σχετικών με τις μεταβολές, που η ανθρώπινη δραστηριότητα επιφέρει σε αυτόν, χρησιμοποιώντας την επιστημονική γνώση, αναγνωρίζοντας ερωτήματα και εξάγοντας συμπεράσματα που βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα.

Ακολουθούν αναλυτικά, τα προγράμματα:



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png