Τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία της Αίγινας, που έχουν οριστεί στο νέο διευρυμένο ολοήμερο μέχρι τις 5:30 μ.μ.

 
Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε στις 4 Αυγούστου 2022, τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δημόσια Νηπιαγωγεία και Δημοτικά) οι οποίες θα εφαρμόσουν πιλοτικά κατά το σχολικό έτος 2022-23 το νέο, πρόγραμμα ολοήμερου μέχρι τις 5:30 μ.μ. (αντί 4 μ.μ. που ίσχυε μέχρι σήμερα).

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, για την επιλογή των σχολικών μονάδων ελήφθησαν υπόψη κριτήρια όπως το μαθητικό δυναμικό του σχολείου, ο αριθμός των μαθητών που φοιτούν ήδη σε ολοήμερο και ο αριθμός των λειτουργούντων ολοήμερων τμημάτων. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί περίπου στο 50% των τμημάτων που λειτουργούν σήμερα ως ολοήμερα.
 
Το Aegina Portal αναζητώντας την σχετική Υπουργική Απόφαση με τους πίνακες, όπου ορίζονται οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δημόσια Νηπιαγωγεία και Δημοτικά), οι οποίες θα εφαρμόσουν πιλοτικά το νέο πρόγραμμα του ολοήμερου για το σχολικό έτος 2022-23, εντόπισε τα ακόλουθα:
 
Νηπιαγωγεία:
 
2ο Νηπιαγωγείο Αίγινας
Νηπιαγωγείο Κυψέλης
Νηπιαγωγείο Άγιοι Ασώματοι
 
Δημοτικά:
 
1ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Αίγινας
2ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Αίγινας

Η πρόσβαση όλων των μαθητών στο διευρυμένο ολοήμερο είναι ελεύθερη, χωρίς κανένα κριτήριο συμμετοχής. Οι γονείς θα ενημερωθούν για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την εγγραφή των παιδιών τους στο διευρυμένο Ολοήμερο τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου και πριν την έναρξη των μαθημάτων, από τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png