Έγκριση, κατ’ εξαίρεση για το σχολικό έτος 2022-2023, της λειτουργίας ολιγομελών τμημάτων ΕΠΑΛ. Οι τομείς - ειδικότητες που εγκρίθηκαν για το ΕΠΑΛ Αίγινας.

 
Με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων που δημοσιεύθηκε χθες και υπογράφεται από την Υφυπουργό κ. Ζωή Μακρή, εγκρίνεται κατ’ εξαίρεση για το σχολικό έτος 2022-2023, η λειτουργία ολιγομελών τμημάτων ΕΠΑΛ. Πιο συγκεκριμένα η απόφαση αναφέρει τα ακόλουθα:

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.
"Εγκρίνουμε με μικρότερο αριθμό μαθητών από τον προβλεπόμενο στην υπό στοιχεία Φ12/134644/Δ4/08-08-2017 (Β΄ 2891) υπουργική απόφαση "Ελάχιστος αριθμός μαθητών για τη δημιουργία τμήματος Γενικής Παιδείας της Α' Τάξης, τμήματος Τομέα της Β' Τάξης και τμήματος Ειδικότητας της Γ' Τάξης Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.)", κατ’ εξαίρεση για το σχολικό έτος 2022- 2023, τα παρακάτω τμήματα Α΄ τάξης, τμήματα Τομέων Β΄ τάξης και τμήματα Ειδικοτήτων Γ΄ τάξης Επαγγελματικών Λυκείων, κατά παρέκκλιση των αναφερόμενων στο άρθρο 1 της προαναφερθείσας υπουργικής απόφασης.
 
Υπενθυμίζεται ότι στις 3 Αυγούστου το Aegina Portal είχε δημοσιεύσει τον πίνακα με τα οριστικοποιημένα τμήματα του ΕΠΑΛ Αίγινας, για το σχολικό έτος 2022-2023 που μπορείτε να δείτε εδώ.
 
Στον πίνακα που ακολουθεί και επεξεργάστηκε το Aegina Portal, παρουσιάζονται οι τομείς - ειδικότητες που εγκρίθηκαν κατ’ εξαίρεση για το σχολικό έτος 2022-2023 για το ΕΠΑΛ Αίγινας.
Τέλος, σημειώνεται ότι σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΕΠΑΛ Αίγινας, από σήμερα Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου έως την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιούνται εγγραφές μαθητών, καθώς και μετεγγραφές από σχολείο σε σχολείο. Ανακοίνωση του 2ο ΕΚ Β Πειραιά - Αίγινας για τις ειδικότητες μπορείτε να δείτε εδώ.
 
Τηλέφωνο ΕΠΑΛ Αίγινας: 22970 27519.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png