30 χρόνια συμπληρώνει φέτος το Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Δια Βίου Μάθησης "Κόσμος" - Μάγδα Μαρίνη.

20220906_120736-magda-marini.jpg

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, η διευθύντρια σπουδών του Κέντρου Ξένων Γλωσσών και Δια Βίου Μάθησης "Κόσμος" κ. Μάγδα Μαρίνη, θέλησε να ενημερώσει τους γονείς και τους μαθητές, για όσα έχει προγραμματίσει το Κέντρο, καθώς φέτος το Κέντρο γιορτάζει τα 30 χρόνια λειτουργίας.


Η κ. Μάγδα Μαρίνη είπε: 
"Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Δια Βίου Μάθησης “Κόσμος”, είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί τους παλιούς και τους καινούργιους μαθητές στις 15 Σεπτεμβρίου.

Θα ήθελα πρώτα από όλα, να ευχηθώ καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά και όλους τους γονείς. Φέτος είναι μία ιδιαίτερα ξεχωριστή χρονιά για το Κέντρο μας γιατί κλείνουμε 30 χρόνια λειτουργίας. 30 χρόνια προσφοράς, επιτυχίες και ποιοτικής εκπαίδευσης.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την αγάπη που μας δείξατε όλα αυτά τα χρόνια και που μας εμπιστευτήκατε, ότι πιο πολύτιμο υπάρχει, τα παιδιά σας. Μέσα σ’ αυτά τα 30 χρόνια μεγαλώσαμε και αναπτυχθήκαμε μαζί. Για να ανταποδώσουμε και να γιορτάσουμε, φέτος προσφέρουμε 30% έκπτωση στα ετήσια δίδακτρα, αρκεί να γραφτείτε με έναν φίλο ή φίλη σας.

Ξεκινάμε ένα ακόμα νέο ταξίδι χαράς δημιουργίας και ποιοτικής εκπαίδευσης, με πολλές γιορτινές εκπλήξεις, projects και δράσεις. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους μαθητές μας για την εξαιρετική τους απόδοση. Με τα μικρά μας παίξαμε, δημιουργήσαμε, διασκεδάσαμε και μάθαμε σωστά ποιοτικά και υπεύθυνα.

Και τώρα, τώρα στα μεγάλα μας παιδιά για άλλη μία χρονιά θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους μαθητές μας που έδωσαν εξετάσεις για τα επίπεδα B2 Lower και C2 Proficiency. Ένα μεγάλο μπράβο, που όχι μόνο πέρασαν, αλλά αρίστευσαν σε απαιτητικά διπλώματα με ψηλή βάση.

Είναι μεγάλη τιμή για μένα που σας συνόδευσα σε αυτό το ταξίδι προς την επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια, που σας έζησα και που συνεχίζετε την πορεία σας με τα καλύτερα εφόδια. Όσον αφορά τις ξένες γλώσσες είμαι πολύ περήφανη.

Η στήριξη και των γονέων είναι μία από τις προτεραιότητές μας και φέτος θα συνεχιστεί η επιτυχημένη πορεία της Σχολής Γονέων με την κυρία Μαίρη  Μενουδαράκου ψυχοθεραπεύτρια, σύμβουλο ψυχικής υγείας, με 20 χρόνια εμπειρίας, μέσα από τις συνεδρίες μας.

Κάθε μήνα θα μάθουμε τους τρόπους να επικοινωνούμε με τα παιδιά μας, πώς να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και πώς να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τους. Η θεματολογία κάθε συνάντησης θα προκύπτει μετά από δικές σας προτάσεις. Εσείς θα αποφασίσετε.

Στο Κέντρο μας το κάθε παιδί αντιμετωπίζεται ξεχωριστά, σαν μοναδική προσωπικότητα που είναι, στηρίζουμε τα παιδιά και τους γονείς και μένουμε πάντα σταθεροί στις αξίες μας: ποιότητα σεβασμός και αξιοπιστία, γιατί τα παιδιά σας είναι και παιδιά μας και αξίζουν το καλύτερο. Καλή σχολική χρονιά σε όλους με αισιοδοξία!".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png