Κέντρο Ξένων Γλωσσών Παυλινέρη Στέλλα. Γιορτή έναρξης της σχολικής χρονιάς, με απονομή διπλωμάτων και προβολή ταινίας.

20220908_201355-011.jpg

Η ετήσια γιορτή έναρξης της σχολικής χρονιάς, που διοργανώνει κάθε χρόνο, στις αρχές Σεπτεμβρίου, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Διά Βίου Μάθησης Παυλινέρη Στέλλα, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο θερινό κινηματογράφο "Άνεσις". 


Η κ. Στέλλα Παυλινέρη είπε:
"Καλωσορίζουμε τους μαθητές μας απόψε στην ετήσια γιορτή απονομής διπλωμάτων. Είναι μία βραδιά χαράς με απονομές, βραβεύσεις, δώρα, διπλώματα, μία ποιοτική ταινία.

Κυρίως το σημαντικό βέβαια είναι, ότι είμαστε όλοι μαζί είμαστε κοντά ξεκινάμε γιορτάζοντας και έχουμε αφήσει πίσω μας αυτό το αίσθημα της αγωνίας και της αβεβαιότητας, που είχαμε τα τελευταία δύο έτη στην αρχή της χρονιάς.

100 επιτυχόντες, 100 πιστοποιητικά γλωσσομάθειας, Αγγλικών και Γαλλικών θα παραλάβουν σήμερα οι μαθητές μας. Δεν θα πω πολλά για εμάς, τα είπαν τα περισσότερα τα αποτελέσματα, τα δύο ELT Excellence Awards που παραλάβαμε φέτος. Διακριθήκαμε ανάμεσα σε ξενόγλωσσα εκπαιδευτήρια, μεγάλους ομίλους, βρεθήκαμε δίπλα σε άλλους μεγάλους συναδέλφους, κέντρα ξένων γλωσσών, στην Ελλάδα, αλλά στην Κύπρο.

Αυτό μας χαροποίησε πάρα πολύ, διότι αξιολογήθηκε, στην ουσία οι κριτές μπήκαν στις τάξεις μας και αξιολογήθηκε η δουλειά μας, αποκλειστικά.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστήσω τους συναδέλφους, όλοι γνωρίζουμε ότι αυτή η δουλειά δεν γίνεται από ένα άτομο και ενώ συνήθως θυμάμαι τις παλιές χρονιές, στα πρώτα βήματα Κέντρου, ανακοινώναμε νέα βιβλία, νέες συνεργασίες, νέους χώρους, με πολλή - πολλή χαρά λέω φέτος ότι δεν έχουμε τίποτα νέο. Έχουμε την ίδια ομάδα, τα ίδια βιβλία, τον ίδιο τρόπο, την ίδια τακτική που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια, δηλαδή την απόλυτα επιτυχημένη τακτική".

Τέλος πρόσθεσε: "Η συγκίνηση είναι μεγάλη γιατί αποχαιρετούμε σήμερα πολλούς αγαπημένους μας μαθητές κατόχους Proficiency πλέον !Από την άλλη καλοσορίζουμε τα νέα μας Juniorakia και τους γονείς τους! Όπως όλα αυτά τα χρόνια έτσι και φέτος χρειαζόμαστε τους γονείς δίπλα μας ,μέσα από την συνεργασία, την ενημέρωση και το διάλογο θα καταφέρουμε περισσότερα! Θα κλείσω εκφράζοντας ένα τεράστιο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που εισπράττουμε κάθε χρόνο στις εγγραφές και ιδιαιτέρως φέτος.  Η διδακτική ομάδα του κέντρου μας εύχεται σε όλους καλή σχολική χρονιά με υγεία, δημιουργικότητα και χαρά!". Περισσότερα για τους επιτυχόντες στην ιστοσελίδα του κέντρου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png