Επιστροφή στο σχολείο για τους μαθητές της Αίγινας. Αγιασμός και ευχές για τη νέα σχολική χρονιά.

20220912_110202-00.jpg

Με την τελετή του αγιασμού, ξεκίνησε και στην Αίγινα η νέα χρονιά στα σχολεία του νησιού. Τα προαύλια των σχολείων γέμισαν και πάλι τις χαρούμενες φωνές των μικρών μαθητών.


Το Aegina Portal παρακολούθησε την τελετή του αγιασμού στο 2ο Δημοτικό Σχολείο της Αίγινας, όπου παρέστησαν ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας κ. Στέλιος Θερινός, ο προϊστάμενος για εκπαιδευτικά θέματα, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά κ. Γιάννης Σακκιώτης.

Τους μαθητές, τους γονείς και το εκπαιδευτικό προσωπικό καλωσόρισε η διευθύντρια του σχολείου κ. Αρχοντούλα Γεωργοπούλου, ενώ στην συνέχεια τον αγιασμό τέλεσε ο Αρχιερατικός Επίτροπός πατέρας Αμφιλόχιος Γελαδάκης. Την τελετή για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς χαιρέτησε ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά κ. Γιάννης Σακκιώτης και η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου κ. Μαρία Καλαματιανού.

Το μήνυμα του δημάρχου Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά για την νέα σχολική χρονιά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png