"Παλαιά Χώρα, μια πολιτεία που δεν σιώπησε ποτέ". Εκδήλωση από την Ομάδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, του 2ου Γυμνασίου Αίγινας, στην αυλή του Λαογραφικού.

20221001_211904-palaiaxora.jpg

Μία πολύ σημαντική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου, με τίτλο "Παλαιά Χώρα, μια πολιτεία που δεν σιώπησε ποτέ".


Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από την Ομάδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, του 2ου Γυμνασίου Αίγινας, ήταν πολύ προσεγμένη, με περιεχόμενο που είχε συνοχή και ροή, αλλά και πληροφορίες που δεν είναι ευρύτερα γνωστές. 
Την εκδήλωση προλόγισε και συντόνισε ο διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Αίγινας κ. Γιώργος Μπήτρος. Επίσης, μίλησε η υποδιευθύντρια του σχολείου κ. Πετρίτουμ, που διατύπωσε τον τίτλο. Ο κ. Μπήτρος αναφέρθηκε στην βοήθεια της φιλολόγου κ. Ρόδη Λεμονιάς. 

Οι μαθητές παρουσίασαν την εργασία τους στο κοινό, που γέμισε με την παρουσία του την αυλή του Λαογραφικού Μουσείου. Στο video μπορείτε να δείτε αποσπάσματα από την παρουσίαση. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με κέρασμα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png