Εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα, από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Δια Βίου Μάθησης "Παυλινέρη Στέλλα".

20230205_181814-pavlineri-02.jpg

Το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του κινηματογράφου "Τιτίνα", η εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Δια Βίου Μάθησης "Παυλινέρη Στέλλα".


Η εκδήλωση περιελάμβανε, επίσης, την βράβευση των επιτυχόντων μαθητών στα αγγλικά και στα γαλλικά, καθώς και την απονομή πιστοποιητικών στους πρώτους ομιλητές "TED-ed Student talks" του νησιού. Επίσης, πραγματοποιήθηκε προβολή ψυχαγωγικής ταινίας για τους μαθητές και τους γονείς τους. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Δια Βίου Μάθησης "Παυλινέρη Στέλλα", με την ευκαιρία της εκδήλωσης, εξέδωσε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου: "Μία ζέστη βραδιά, παρόλο τις χαμηλές θερμοκρασίες, περίμενε τους μαθητές του κέντρου και τους γονείς τους την Κυριακή στον κινηματογράφο "Τιτίνα". Η εκδήλωση ξεκίνησε με την βράβευση των επιτυχόντων μαθητών και ακολούθησε η προβολή της ταινίας "Ο Καρυοθραύστης και τα 4 Βασίλεια" της Disney , προσφορά του Kέντρου. 

Η κ. Παυλινέρη μίλησε για την σημασία της εκμάθησης μίας ξένης γλώσσας και την απόκτηση επίσημης πιστοποίησης αυτής, σε επίπεδο εκπαιδευτικό, επαγγελματικό αλλά και προσωπικό!  Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο  δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, ο οποίος βρίσκεται πάντα δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα του νησιού, γλωσσομαθής ο ίδιος, μιλά άπταιστα αγγλικά, γαλλικά αλλά και λίγα πολωνικά.

Συνεχάρη και προέτρεψε όλους τους μαθητές να μαθαίνουν ξένες γλώσσες. Μαθαίνοντας μία άλλη γλώσσα, μαθαίνει κανείς  για άλλες κουλτούρες και άλλους πολιτισμούς, διευρύνονται οι ορίζοντες, αλλά και οι γνώσεις! Η κ.Παυλινέρη τόνισε την σπουδαιότητα των Νόμιμων Κέντρων Ξένων Γλωσσών σήμερα...  " Δεν είμαστε πια η παραπαιδεία όπως μας αποκαλούσαν κάποτε  είμαστε υγιείς επιχειρήσεις  που στηρίζουν το ασφαλιστικό σύστημα και συμβάλλουν στην οικονομία αυτής της χώρας! Προετοιμάζουμε τους μαθητές μας όχι απλώς για την απόκτηση ενός πιστοποιητικού, αλλά και για την μετέπειτα πορεία του σαν φοιτητές σε ξενόγλωσσα πτυχιακά ή μεταπτυχιακά προγράμματα, σε job interviews public speaking (TED talks) και παρουσιάσεις.

Επίσης, ζούμε σ' έναν τόπο που ανθίζει χάρις στον τουρισμό, η άψογη χρήση της αγγλικής ή γαλλικής γλώσσας σε τομείς εστίασης, εμπορίου  συναλλαγών, υποδοχής και άλλων προάγει την σωστή επικοινωνία. Σωστή επικοινωνία σήμερα σημαίνει επιτυχία! Η βραδιά έκλεισε με τους επιτυχόντες Δεκεμβρίου οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν μίας και το κέντρο σημείωσε από τα υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας πανελληνίως. Δείτε τους επιτυχόντες στο site μας".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png