Ξεκίνησε το έργο των "χερσαίων" στην περιοχή της Πασπάρας. Δηλώσεις Δημήτρη Μούρτζη.

Ξεκίνησε σήμερα το πρωί, το τμήμα του έργου που θα συνδέσει την πλατφόρμα του αντλιοστασίου, το οποίο θα τοποθετηθεί στις εγκαταστάσεις του Λεοντίου (στην Πασπάρα), με την κεντρική δεξαμενή που κατασκευάστηκε για τη συγκέντρωση του νερού του αγωγού. Όπως ανακοίνωσε, ήδη από χθες το βράδυ, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κυψέλης κ. Κώστας Λορέτζος μιλώντας στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, σύμφωνα με απόφαση του συμβουλίου της κοινότητας, η κυκλοφορία των οχημάτων έχει εκτραπεί προς τον κεντρικό δρόμο της Κυψέλης, μετά από αίτημα της τεχνικής εταιρίας που εκτελεί το έργο.

Το μέγεθος του έργου είναι μεγάλο, και ειδικά σε αυτό το σημείο γίνεται κατανοητό. Ένα από τα θετικά στοιχεία για τις εργασίες που γίνονται, είναι ότι αυτές τις βοηθά το μαλακό έδαφος, αφού όλη η περιοχή εκεί είναι από πασπάρα, από αργιλώδες χώμα δηλαδή. Ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, που επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα το σημείο των εργασιών, μίλησε στο Aegina Portal για τις τελευταίες εξελίξεις στο ζήτημα του υποθαλάσσιου αγωγού, καθώς όπως είχε αναφέρει και στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, την Πέμπτη ανοίγει ο φάκελος της δεύτερης εταιρίας που συμμετέχει στο διαγωνισμό της ΑΑΓΗΣ Α.Ε. "Πιστεύω ότι σε ένα μήνα από τώρα θα έχουμε ολοκληρώσει και το τρίτο στάδιο που είναι η αξιολόγηση και η βαθμολόγηση των προσφορών" είπε ο κ. Μούρτζης που ευχαρίστησε την Περιφερειάρχη Αττικής κυρία Ρένα Δούρου και όλους όσους βοηθούν στην υλοποίηση αυτού του έργου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Μούρτζη στο video.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png