Με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες στο ιστορικό κτίριο του Κυβερνείου. Βάφονται οι εξωτερικοί τοίχοι.


Με γοργό ρυθμό συνεχίζονται οι εργασίες που θα ολοκληρώσουν την αποκατάσταση του ιστορικού κτιρίου του Κυβερνείου. Όπως φαίνεται και στο video βάφονται οι εξωτερικοί τοίχοι, ενώ όπως μπορεί να διακρίνει κάποιος κοιτώντας από τα παράθυρα του δρόμου έχουν προχωρήσει και οι εργασίες στο εσωτερικό. Τους γοργούς ρυθμούς με τους οποίους κινείται πλέον το έργο επιβεβαίωσε και ο διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου και δημοτικός σύμβουλος κύριος Αντώνης Ντελής, κάνοντας παράλληλα την ευχή αυτοί οι ρυθμοί να συνεχιστούν ώστε το έργο να ολοκληρωθεί.

Ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζη μιλώντας στο ραδιόφωνο του Aegina Portal σήμερα το απόγευμα, αναφέρθηκε στην πορεία του έργου και σημείωσε ότι οι μεγάλες καθυστερήσεις που σημειώθηκαν στον παρελθόν ταλαιπώρησαν τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής. "Είναι εξωπραγματικό", τόνισε, "έχει καθυστερήσει πάρα πολύ η αποπεράτωσή του". Συμπλήρωσε ωστόσο ότι υπήρχαν μεγάλες πιέσεις από την πλευρά του Δήμου και του ιδίου προς το Υπουργείο, συμπληρώνοντας ότι "οι μηχανές πήραν μπροστά" και ότι ο ίδιος βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον εργολάβο που έχει αναλάβει το έργο. "Γνωρίζω ότι το τελευταίο διάστημα εργάζονται εντατικά, να το παραδώσουν μέχρι το καλοκαίρι".

Στην άλλη γωνία του χώρου, κοντά στην είσοδο της βιβλιοθήκης, το γκρέιπφρουτ, που έδωσε "τροφή" για αντιπαραθέσεις, μεταφέρθηκε στην απέναντι πλευρά αφού πρώτα κλαδεύτηκε. "Έχει πολλές ελπίδες να ζήσει, θα δούμε", σχολιάσε ο κύριος Ντελής. Στη θέση του θα τοποθετηθεί ελαφρά ξύλινη προκατασκευή, προδιαγραφών σχολικής αίθουσας, για τη μεταφορά των υπολογιστών της βιβλιοθήκης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png