Σε αναζήτηση χώρου πάρκινγκ, για το λιμάνι της Σουβάλας, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αίγινας.


Μέχρι το Μεσημέρι της Τετάρτης 21 Ιουνίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν την αίτησή τους σχετικά με την ενοικίαση χώρου που θα χρησιμοποιηθεί ως parking για τις ανάγκες της χερσαίας ζώνης στο λιμάνι της Σουβάλας. Ακολουθεί η πρόσκληση υποβολής ενδιαφέροντος που έχει μειοδοτικό χαρακτήρα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina PortalΤο Δ.Λ.Τ. Αίγινας λόγω έλλειψης επαρκούς Χερσαίας Ζώνης στο λιμένα Σουβάλας και λόγω της αναγκαιότητας που δημιουργείται στις περιόδους αιχμής του νησιού μας για εξεύρεση χώρου στάθμευσης, προτίθεται να προβεί στην ενοικίαση επίπεδου οικοπέδου ελάχιστου εμβαδού 2.500 τ.μ. ακτίνας 500μ. στο λιμένα Σουβάλας με ετήσιο ανώτατο μίσθωμα 2.400,00€ ώστε να χρησιμοποιηθεί ως χώρος στάθμευσης για την εύρυθμη λειτουργία του λιμένα και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Οι αιτήσεις θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι και την 21 η Ιουνίου 2017 και έως τις 14:00.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση - πληροφορία επί του θέματος, μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο του Λιμενικού Ταμείου Αίγινας, 08:00 με 14:00 κατά τις εργάσιμες ημέρες.