Επαγγελματική Ένωση Αίγινας. Σύσκεψη για το παρεμπόριο.


Σύσκεψη για το παρεμπόριο πραγματοποιήθηκε χθες στην Επαγγελματική Ένωση Αίγινας, η οποία σε σημερινό της Δελτίο Τύπου αναφέρει τα ακόλουθα: "Την Τρίτη 13 Ιουνίου 2017 και ώρα 20:30 στα γραφεία της Ένωσης παραβρέθηκαν ύστερα από πρόκληση, ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτριος Μούρτζης, ο Διοικητής του Α.Τ. Αίγινας κ. Αθανάσιος Καραγιάννης, ο υποδιοικητής του Α.Τ. Αίγινας κ. Απόστολος Θυμιόπουλος, ο εκτελών χρέη Λιμενάρχη Αίγινας, Υπολιμενάρχης κ. Κωνσταντίνος Χρήστου και η Σημαιοφόρος Λ.Σ. κ. Βασιλική Συβίδου. Εκτός από τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, παραβρεθήκαν επίσης και δύο συνάδελφοι επαγγελματίες έμποροι.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν, εν όψει της θερινής περιόδου, ο συντονισμός για την πάταξη κάθε μορφής παραεμπορίου ο οποίος αποτελεί επιδίωξη όλων των Μελών του Δ.Σ. της Ένωσης μας μιας και προκαλεί και πρόβλημα επιβίωσης για τους συναδέλφους - επαγγελματίες του νησιού μας. Έγινε ενημέρωση από τον κύριο Διοικητή του Α.Τ. Αίγινας και τον κύριο Λιμενάρχη για τις πρόσφατες επιτυχίες στον στόχο αυτό.

Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος και διαπιστώθηκε η ταύτιση απόψεων στην πάταξη του παραεμπορίου με τη συνδρομή όλων των εμπλεκόμενων φορέων και αποφασίστηκε η συνέχιση και εντατικοποίηση των ελέγχων".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png