Επαγγελματική Ένωση Αίγινας. Σύσκεψη για το παρεμπόριο.


Σύσκεψη για το παρεμπόριο πραγματοποιήθηκε χθες στην Επαγγελματική Ένωση Αίγινας, η οποία σε σημερινό της Δελτίο Τύπου αναφέρει τα ακόλουθα: "Την Τρίτη 13 Ιουνίου 2017 και ώρα 20:30 στα γραφεία της Ένωσης παραβρέθηκαν ύστερα από πρόκληση, ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτριος Μούρτζης, ο Διοικητής του Α.Τ. Αίγινας κ. Αθανάσιος Καραγιάννης, ο υποδιοικητής του Α.Τ. Αίγινας κ. Απόστολος Θυμιόπουλος, ο εκτελών χρέη Λιμενάρχη Αίγινας, Υπολιμενάρχης κ. Κωνσταντίνος Χρήστου και η Σημαιοφόρος Λ.Σ. κ. Βασιλική Συβίδου. Εκτός από τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, παραβρεθήκαν επίσης και δύο συνάδελφοι επαγγελματίες έμποροι.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina PortalΚύριο θέμα της συνάντησης ήταν, εν όψει της θερινής περιόδου, ο συντονισμός για την πάταξη κάθε μορφής παραεμπορίου ο οποίος αποτελεί επιδίωξη όλων των Μελών του Δ.Σ. της Ένωσης μας μιας και προκαλεί και πρόβλημα επιβίωσης για τους συναδέλφους - επαγγελματίες του νησιού μας. Έγινε ενημέρωση από τον κύριο Διοικητή του Α.Τ. Αίγινας και τον κύριο Λιμενάρχη για τις πρόσφατες επιτυχίες στον στόχο αυτό.

Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος και διαπιστώθηκε η ταύτιση απόψεων στην πάταξη του παραεμπορίου με τη συνδρομή όλων των εμπλεκόμενων φορέων και αποφασίστηκε η συνέχιση και εντατικοποίηση των ελέγχων".