Σοβαρή καταγγελία Νεκτάριου Λεούση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Είπε ότι "Δηλώνουν πινακίδες οχημάτων του δήμου σε Ι.Χ. φορτηγά", "για το πήγαινε - έλα τους στον Πειραιά".


Μία ιδιαίτερα σοβαρή καταγγελία έκανε ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Νεκτάριος Λεούσης κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Πιο συγκεκριμένα είπε ότι δηλώνονται πινακίδες οχημάτων του δήμου σε  Ι.Χ. φορτηγά, όταν αυτά ταξιδεύουν στον Πειραιά. Πιο συγκεκριμένα ο κύριος Λεούσης είπε: "Αναφέρομαι σε περιστατικά, που αναφέρουν πολίτες και αφορούν χρεώσεις που γίνονται στο δήμο. Χρεώσεις Ι.Χ. φορτηγών που για το πήγαινε - έλα τους στον Πειραιά. Κύριε Δέδε σας αφορά, δηλώνουν πινακίδες οχημάτων του δήμου και συνεπώς χρεώνεται ο δήμος για αυτά τα δρομολόγια. Εφιστώ την προσοχή, πρώτον σε αυτούς που το κάνουν αυτό, εις βάρος μας, εις βάρος των πολιτών του δήμου και δεύτερον στον αρμόδιο αντιδήμαρχο τον κύριο Δέδε που υπογράφει αυτά τα εντάλματα. Κι όχι μόνο αυτά. Απλώς θέλω να σας επισημάνω να σταματήσετε για προσωπικούς λόγους να χρησιμοποιείται τον δήμο. Αν μη τι άλλο είναι ντροπή. Ευχαριστώ πολύ".

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal

Ο αντιδήμαρχος οικονομικών κύριος Βαγγέλης Δέδες έδειξε να αιφνιδιάζεται από την καταγγελία του κυρίου Νεκτάριου Λεούση και όταν πήρε το λόγο είπε: "Το θέμα με τα Ι.Χ. δεν το ξέρω, το θέμα με τα εισιτήρια κτλ. δεν το ξέρω και επειδή είναι σοβαρό, αν είναι δυνατόν μπορείς να το πεις και τώρα. Όπως ξέρεις εγώ είμαι ευαίσθητος σε αυτά τα θέματα". "Πράγματι τα εντάλματα από τα εισιτήρια που πληρώνονται στα βαπόρια τα υπογράφω εγώ, βέβαια δεν έρχεται το πάκο, γιατί όταν πληρώνεις μία φορά ή δύο φορές των μήνα είναι χίλια εισιτήρια. Αυτά τα ελέγχει ένα - ένα η υπηρεσία εσόδων. Θα κάνω το ερώτημα προς τα εκεί, αλλά θέλω περισσότερες πληροφορίες ή εδώ ή το συζητάμε κατ' ιδίαν".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png