Ο Αστυνομικός Διευθυντής Πειραιά επισκέφθηκε το δημοτικό κατάστημα του Μεσαγρού, για την επαναλειτουργία του σταθμού.


Αυτοψία στο χώρο του δημοτικού καταστήματος Μεσαγρού, που έχει προταθεί προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την επαναλειτουργία του Αστυνομικού Σταθμού Μεσαγρού, έκανε την Παρασκευή ο Αστυνομικός Διευθυντής Πειραιά, ταξίαρχος κύριος Αριστείδης Φουτάκης και ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας κύριος Αθανάσιος Καραγιάννης. Σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε χθες στο ραδιόφωνο του Aegina Portal ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού κύριος Μανώλης Λεούσης ο χώρος κρίθηκε κατάλληλος.

Ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Μεσαγρού κ. Μανώλης Λεούσης στο Ενημερωτικό Δελτίο του ραδιοφώνου.



Να υπενθυμίσουμε ότι το θέμα είχε έρθει με έκτακτη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού στις 15 Ιανουαρίου 2016, ενώ νωρίτερα η αναστολή λειτουργίας του σταθμού συζητήθηκε σε διάφορα επίπεδα. Ήδη από τον Μάιο του 2015 η Δημοτική Κοινότητα Μεσαγρού είχε συνεδριάσει αποφασίζοντας την κάθετη διαφωνία της με την κατάργηση του Αστυνομικού Σταθμού, ενώ είχε προτείνει την διάθεση χώρου του δημοτικού καταστήματος.

Με στόχο την επισημοποίηση αυτής της απόφασης, το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού θα συνεδριάσει την Τρίτη 29 Αυγούστου στις 18:00. Η συνεδρίαση θα είναι ανοιχτή για το κοινό.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png