Υπεγράφη η απόφαση για τη μεταφορά απορριμμάτων από τα νησιά του Αργοσαρωνικού, από τον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή.


Άμεση ήταν υλοποίηση της απόφασης του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή στο ζήτημα του προβλήματος της μεταφοράς των απορριμματοφόρων οχημάτων, με δρομολόγια Ε/Γ-Ο/Γ πλοίων. Έτσι και σύμφωνα με Δελτίο Τύπο που εξέδωσε αναφέρει ότι: "Σε συνέχεια της χθεσινής, ευρύτατης σύσκεψης που έγινε στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, για τη μεταφορά των σκουπιδιών από τα νησιά του Αργοσαρωνικού, ακολούθησε σήμερα και νέα σύσκεψη, του Υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή, του Υφυπουργού Νεκτάριου Σαντορινιού, του Γενικού Γραμματέα Ναυτιλίας Διονύση Χαράλαμπου Καλαματιανού και του Διοικητή της ΔΑΛ, Δημοσθένη Μπακόπουλου.
 
Κατόπιν αυτού, ο κ. Κουρουμπλής υλοποιώντας άμεσα τη δέσμευσή του για επίλυση του προβλήματος μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων απορριμμάτων και απορριμματοφόρων οχημάτων, με δρομολόγια Ε/Γ-Ο/Γ πλοίων, υπέγραψε απόφαση με την οποία διευκρινίζει ότι το ισχύον θεσμικό πλαίσιο για το εν λόγω θέμα, θα συνεχιστεί μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2017, δυνάμει του άρθρου 44 παρ. 2, του ΠΔ 405/1996, ΦΕΚ 272/ Α΄, μέχρι να βρεθεί συνολική και ολοκληρωμένη λύση για το ζήτημα".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png