17 νέες μόνιμες θέσεις εργασίας στην καθαριότητα και στα ανταποδοτικά για τον Δήμο Αίγινας.


Χωρίς να υπάρχει μέχρι αυτή τη στιγμή επίσημη ανακοίνωση από το αρμόδιο υπουργείο, από δημοσιεύματα έγινε γνωστό ότι υπογράφτηκαν από τον κ. Πάνο Σκουρλέτη τα αιτήματα των δήμων για την πρόσληψη 6.667 μόνιμων θέσεων σε καθαριότητα και ανταποδοτικά. Πρόκειται για αιτήματα που έχουν κατατεθεί από Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα ο υπουργός Εσωτερικών κ. Πάνος Σκουρλέτης επέλεξε την οδό των μόνιμων προσλήψεων, επιδιώκοντας να επέλθει η ομαλότητα μετά εισήγηση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για την αντισυνταγματικότητα στις παρατάσεις των συμβάσεων εργαζομένων στην καθαριότητα των ΟΤΑ.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Σήμερα δύο αυτοδιοικητικές ιστοσελίδες το epoli.gr και το aftodioikisi.gr δημοσιεύουν ως αποκλειστικό θέμα τις λίστες με τους δήμους και τις θέσεις που "ανοίγουν" γι' αυτούς. Έτσι, για τον Δήμο Αίγινας οι νέες μόνιμες θέσεις είναι 17 και σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν από τα σχετικά δημοσιεύματα ο διαγωνισμός θα προχωρήσει μέσω ΑΣΕΠ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png