Στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας το εκλογικό κέντρο, για την εκλογή επικεφαλής του νέου φορέα της κεντροαριστεράς.


Ικανοποιητική χαρακτηρίζεται μέχρι αυτή την ώρα η προσέλευση των κατοίκων του νησιού, που συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα της κεντροαριστεράς, μέχρι τις 11 το πρωί είχαν ψηφίσει 33 ψηφοφόροι.

Το εκλογικό κέντρο στην αίθουσα "Παύλος Ανδρεόπουλος" στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας, θα μείνει ανοιχτά μέχρι τις 8 το βράδυ. Στην ψηφοφορία έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν όλοι όσοι είναι γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους, με ταυτότητα ή διαβατήριο και αφού καταβάλλουν 3 ευρώ.

Για να εκλεγεί από τον πρώτο γύρο, ο νικητής θα πρέπει να συγκεντρώσει το 50%+1 των έγκυρων ψήφων. Αν κανένας υποψήφιος δεν συγκεντρώσει το ποσοστό αυτό, η εκλογή θα επαναληφθεί την Κυριακή 19 Νοεμβρίου μεταξύ των δυο πρώτων υποψηφίων με τα μεγαλύτερα ποσοστά, και νικητής θα ανακηρυχθεί αυτός που θα πλειοψηφήσει, όσες ψήφους και αν συγκεντρώσει.

Την οργάνωση των εκλογών έχει αναλάβει η Ανεξάρτητη Επιτροπή Διαδικασιών και Δεοντολογίας.

Οι υποψήφιοι είναι: Νίκος Ανδρουλάκης, Kωνσταντίνος Γάτσιος, Φώφη Γεννηματά, Σταύρος Θεοδωράκης, Γιώργος Καμίνης, Γιάννης Μανιάτης, Απόστολος Πόντας, Γιάννης Ραγκούσης
και Δημήτρης Τζιώτης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png