Ηλεκτροδοτήθηκε και το αντλιοστάσιο των "Χερσαίων Έργων" στο Λιμάνι του Λεοντίου.


Ένα ακόμη τμήμα των "Χερσαίων Έργων" μπορεί να τεθεί σε λειτουργία ανά πάσα στιγμή, μετά την σύνδεσή του με το δίκτυο του ηλεκτρικού ρεύματος. Πρόκειται για το κεντρικό αντλιοστάσιο που έχει κατασκευαστεί και βρίσκεται το λιμάνι του Λεοντίου. Το κεντρικό αντλιοστάσιο θα μεταφέρει νερό από τον υποθαλάσσιο αγωγό προς την κεντρική δεξαμενή στο Λεόντι - όπως επίσης και από τις χερσαίες εγκαταστάσεις του Λεοντίου μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο του υποθαλάσσιου. Μάλιστα, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριος Γιώργος Σκαλτσιώτης είπε χθες μιλώντας στο Aegina Portal, ότι πραγματοποιήθηκαν δοκιμές προς την κεντρική δεξαμενή.


Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Τέλος, να σημειώσουμε ότι σήμερα 28 Φεβρουαρίου λήγει η προθεσμία της παράτασης περαίωσης του έργου κατασκευής του βόρειου τμήματος του κεντρικού εξωτερικού δικτύου ύδρευσης, όπως αυτή είχε αποφασιστεί από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας στις 1 Φεβρουαρίου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png