Τέσσερεις ημέρες την εβδομάδα, μόνο νυχτερινές οι βάρδιες στο Κέντρο Υγείας. Ο δήμαρχος Αίγινας για το τραγικό δυστύχημα που συγκλονίζει την Αίγινα.


Τα συλλυπητήρια του εξέφρασε χθες ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, προς την οικογένεια του άτυχου θύματος, που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα που συγκλονίζει την Αίγινα από το απόγευμα του Σαββάτου.​ Στον κύριο Μούρτζη ζητήθηκε να περιγράψει την παρούσα κατάσταση στο ζήτημα των οδηγών ασθενοφόρων του Κέντρου Υγείας, ένα πρόβλημα που χρονίζει και που επανέρχεται στην επικαιρότητα του νησιού ξανά και ξανά, και τι ακριβώς σκοπεύει να πράξει άμεσα. Είπε ότι έχει προγραμματιστεί σύσκεψη με θέμα τη συνεργασία σε ζητήματα που αφορούν την υγεία, για την Τετάρτη 14 Μαρτίου. Στην σύσκεψη έχουν προσκληθεί οι διευθυντές του Κέντρου Υγείας, του Νοσοκομείου, του Νεφρολογικού Κέντρου, οι διοικητές της Αστυνομίας, του Λιμεναρχείου, της Πυροσβεστικής, καθώς και τα μέλη της Επιτροπής Υγείας του Δήμου.

Παραθέτοντας τα δεδομένα είπε ότι αυτή τη στιγμή στο Κέντρο Υγείας υπηρετούν δύο μόνιμοι οδηγοί και ένας επικουρικός. Σε ερώτηση πόσες φορές την εβδομάδα λείπουν βάρδιες από το Κέντρο Υγείας, ο κύριος Μούρτζης απάντησε ότι τέσσερις ημέρες την εβδομάδα είναι μόνο νύχτα ή βάρδιες, δηλαδή δεν υπάρχουν βάρδιες την ημέρα. Σε άλλη ερώτηση σχετικά με την Επιτροπή Υγείας του Δήμου και την ενδεχόμενη δυνατότητα να προωθήσει μία λύση, ώστε όταν συμβαίνει ένα περιστατικό διακομιδής που το Κέντρο Υγείας δεν μπορεί να εξυπηρετήσει, αυτό να προωθείται στο ασθενοφόρο του Νοσοκομείου, είπε ότι αυτή η συνεργασία πρέπει να υπάρχει.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png