Διακήρυξη μειοδοτικής δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου για το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας.


Δημοσιεύθηκε από την Κτηματική Υπηρεσία Πειραιά Νήσων και Δυτικής Αττικής η διακήρυξη μειοδοτικής δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου για την στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας. Σύμφωνα με τους όρους της διακήρυξης το ανώτατο όριο του μηνιαίου μισθώματος ορίζεται από το ποσό των 1.250 ευρώ. Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στις 18 Ιουνίου ημέρα Δευτέρα και ώρα από τις 11:00 π.μ. έως τις 12:00 μ. στα γραφεία της Κτηματικής Υπηρεσίας Πειραιά - Νήσων και Δυτικής Αττικής. Στο κείμενο της διακήρυξης, περιγράφονται αναλυτικά όλες οι δυνατότητες που πρέπει να παρέχει το κτίριο.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Να σημειώσουμε ότι το κτιριακό πρόβλημα του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας, έχει τεθεί πολλές φορές και συζητηθεί σε διάφορα επίπεδα, χωρίς ωστόσο να έχει βρεθεί μέχρι αυτή τη στιγμή λύση. Τον προηγούμενο μήνα την Αίγινα επισκέφθηκε χθες ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κύριος Δημήτριος Αναγνωστάκης, ο οποίος συνοδευόταν από τον διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά και άλλα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομία, για να εξετάσουν τον κτιριακό πρόβλημα του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας. Τότε έγιναν αυτοψίες σε δύο κτίρια.
 
Βέβαια, σε αναμονή βρίσκεται ακόμη η διαδικασία για τον Αστυνομικό Σταθμό Μεσαγρού. Ο σταθμός θα μπορούσε να τεθεί σε λειτουργία αν υπήρχε κτίριο.  Το Δημοτικό Συμβούλιο είχε αποφασίσει την παραχώρηση χώρου στο κοινοτικό κατάστημα του Μεσαγρού, για 12 μήνες, αν γίνουν δύο δημόσιοι διαγωνισμοί οι οποίοι αποβούν άκαρποι.