Δύο μήνες παράταση ζήτησε ο ανάδοχος του έργου για τον παιδικό σταθμό στον Κοντό. Έτοιμο το εσωτερικό του κτιρίου.


Στις αρχές Νοεμβρίου του προηγούμενου έτους, πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του αναδόχου για το έργο "Επισκευή και ανακαίνιση του δημοτικού βρεφονηπιακού σταθμού στον Κοντό Αίγινας προϋπολογισμού 60.000 ευρώ με ΦΠΑ. Η πρόταση του Δήμου Αίγινας, που είχε κατατεθεί στις 29 Ιουνίου στην Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) προκειμένου να τεθεί σε λειτουργία ο σταθμός στον Κοντό, εγκρίθηκε από την ΕΕΤΑΑ και το ποσό που δικαιούνταν ήταν 50.000 ευρώ, ενώ με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου διατέθηκαν επιπλέον 10.000 ευρώ από ιδίους πόρους. Η μελέτη αφορά κυρίως σε εργασίες συντήρησης, καθώς το κτίριο έχει μείνει για πολλά χρόνια κλειστό και χρειάζονταν επισκευές, ενώ υπήρχαν και κάποιες ελλείψεις.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο  Aegina Portal. Απόσπασμα από την τοποθέτηση του κ. Μουσουλέα.



Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρίας κύριος Βασίλης Μουσουλέας, ζήτησε από το Σώμα μία δίμηνη παράταση. Παίρνοντας τον λόγο εξήγησε ότι στο εσωτερικό του κτιρίου οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί, όμως δεν έχουν πραγματοποιηθεί εργασίες στον εξωτερικό χώρο. Ο λόγος είναι, ότι στη μελέτη υπήρχε η εργασία της τοποθέτησης φυσικού χλοοτάπητα, ωστόσο όταν ξεκίνησαν οι εργασίες, έγινε αντιληπτό ότι κάτω από τον υφιστάμενο υπήρχαν στρώσεις με τσιμέντα, χώματα και άλλα υλικά.

Συμπλήρωσε, ότι οι εργασίες για την απομάκρυνσή τους δεν καλύπτονταν από τον προϋπολογισμό του έργου. Συμφώνησε με την αρμόδια υπηρεσία την τοποθέτηση μη φυσικού (πλαστικού) χλοοτάπητα, οι διαδικασίες όμως θα απαιτήσουν συνολικά δύο μήνες παράτασης. Το δημοτικό συμβούλιο άκουσε τον κύριο Μουσουλέα και συμφώνησε στον αίτημά του.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png