Υποθαλάσσιος αγωγός. Εξασφαλίστηκε η άδεια για την μεταφορά των σωλήνων στην Σαλαμίνα.


Σχετικά με την πορεία του υποθαλάσσιου αγωγού της Αίγινας το Aegina Portal επικοινώνησε σήμερα με τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κύριο Παναγιώτη Χατζηπέρο. Η πρώτη ερώτηση, καθώς έχει συμπληρωθεί ένας χρόνος από την δημοσίευση της σχετικής διακήρυξης, αφορούσε το ζήτημα του Τεχνικού Συμβούλου, αν δηλαδή ο Τεχνικός Σύμβουλος του έργου έχει αρχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Η απάντηση ήταν αρνητική.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο Aegina Portal.



Αναφορικά με το στάδιο στο οποίο βρίσκεται τώρα η κατασκευή του αγωγού, ο κύριος Παναγιώτης Χατζηπέρος είπε ότι εξασφαλίστηκε η άδεια, από το Υπουργείο Ναυτιλίας, προκειμένου να γίνει η μεταφορά του σωλήνων στην Σαλαμίνα. Πιο συγκεκριμένα τα τμήματα του αγωγού που έχουν συγκολληθεί στο εργοτάξιο του Λεοντίου στην Αίγινα, θα μεταφερθούν στο Αιάντειο. Εκεί θα κατασκευαστούν τμήματα του αγωγού μήκους πεντακοσίων μέτρων, τα οποία στη συνέχεια θα ποντιστούν στο πυθμένα, ενώνοντας την Περάνη με τις εγκαταστάσεις του Λεοντίου στην Αίγινα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png