Ο κ. Δημήτρης Μούρτζης για την υπογραφή της σύμβασης για τα λιμενικά έργα Αγίας Μαρίνας και Πέρδικας.

 
Στο ραδιόφωνο του Aegina Portal μίλησε σήμερα το απόγευμα ο κ. Δημήτρης Μούρτζης, σχολιάζοντας την υπογραφή για τα λιμενικά έργα Αγίας Μαρίνας και Πέρδικας: "Επειδή έχω συμβάλει τα μέγιστα και για την χρηματοδότηση και για την ολοκλήρωση της διαδικασίας για τον διαγωνισμό, υπέγραψε ο κ. Πατούλης ο οποίος με πολύ ευκολία είπε ένα έργο της Περιφέρειας Αττικής το οποίο δρομολογήθηκε και λέει μάλιστα και για τον προϋπολογισμό στο Δελτίο Τύπου. Ειδικότερα όταν αναφέρεται στα έργα αυτά που ξεκίνησαν, θεωρεί ότι είναι κάποια έργα τα οποία ξεκίνησα τώρα, ξαφνικά, εχθές, δεν τα ζήτησε κανένας. Αδιαφορεί να καταθέσει για την δημοτική αρχή, αν και δήμαρχος του Αμαρουσίου που πραγματικά έδινε αγώνες για να ακουστεί ότι κάνει μία προσπάθεια. Εδώ όμως δεν ισχύει το ίδιο για τους "φίλους", γιατί είμαι φίλος του προσωπικός εδώ και τριάντα χρόνια, να πει μία λέξη για την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Εγώ αυτά τους τα επιστρέφω, αδιαφορώ για το παιχνίδι που γίνεται, γιατί ξέρω ότι είναι ένα παιχνίδι πολύ σοβαρό και δεν βλέπω εγώ σε επίπεδο ιδεολογιών, ούτε κυβέρνησης και αντιπολίτευσης. Εγώ είμαι ένας δήμαρχος αγνός, αγωνίστηκα για το νησί μου και δεν επιτρέπω σε κανένα να βγει και να λέει συγχαίρω τον κ. Ζορμπά για το αυτοδιοικητικό του έργο. Τώρα πιο αυτοδιοικητικό έργο έχει δει ο κύριος Πατούλης μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.
 
Ας διαβάσει αυτή τη δήλωση που κάνω ας μου απαντήσει φιλικά και άμα θέλει και δημόσια. Να μου πει τι πρόλαβε και έκανε αυτή η δημοτική αρχή που συγχαίρει. Απλά και μόνο επειδή η δημοτική αρχή πρέπει αυτή τη στιγμή να εκλιπαρεί και να παρακαλεί, απλά και μόνο για να φαίνεται και να πατάει σε έργα άλλων κι αυτό χτύπησα μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και θα συνεχίσω, δεν χαρίζω τίποτα."
 
Σε άλλο σημείο ο κ. Μούρτζης είπε: "Ακόμα και στην καθαριότητα, πήρε το μεγάλο το πακέτο που τους άφησα εγώ και έχει την δυνατότητα σήμερα και δίνει κάποια χρήματα και κάποιες "εθελοντικές εργασίες" για να μπορεί να δείξει ένα άλλο πρόσωπο. Αλλά πόσο θα κρατήσουν τα χρήματα αυτά;".
 
"Όλα τα έργα που είναι σε εξέλιξη στον δήμο Αίγινας δεν είναι κανενός Πατούλη, κανενός Ζορμπά, δεν είναι καμίας κυβέρνησης. Είναι προσωπικές πιέσεις που άσκησε η προηγούμενη διοίκηση και εξασφάλισε. Δεν τα δίνουν τα έργα γιατί περάσανε και ξαφνικά είδανε ότι χρειάζεται ένα έργο. Κάποιοι πίεζαν διαχρονικά και άλλοι δήμαρχοι αγωνίστηκαν και δεν το κρύβω και τους ευχαριστώ, αλλά βεβαίως δεν θα αποκρύπτουν για κανέναν τις ενέργειες που έχουν κάνει  και τις χρηματοδοτήσεις που έχουν εξασφαλίσει. Γι' αυτό λοιπόν, αν έχει ευαισθησία να πιάσει να αναφερθεί στο έργο που άφησε η προηγούμενη δημοτική αρχή, ανεξάρτητα αν ήταν η αντίπαλός του η κυρία Δούρου, ποσώς με ενδιαφέρει εμένα ή ήταν κάποιος άλλος περιφερειάρχης" είπε ο κ. Μούρτζης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png