Εξαιρούνται τα νησιά από την έναρξη των καταστημάτων στις 10 π.μ. Τι αναφέρει ο πρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας.


Μετά την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, για τα νέα μέτρα κατά της πανδημίας στην Αττική, που δημοσιεύθηκε δύο ημέρες πριν, αρκετοί ήταν οι καταστηματάρχες του νησιού που ζήτησαν να ενημερωθούν εάν ισχύει και στην Αίγινα το άνοιγμα του λιανεμπορίου στις 10.00 πμ, όπως ανέφερε η ανακοίνωση.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Γι' αυτό το ζήτημα το Aegina Portal επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας κ. Γιώργο Σκαλτσιώτη, ο οποίος διευκρίνισε ότι για το συγκεκριμένο θέμα ορίζεται εξαίρεση των νησιών σύμφωνα με το ΦΕΚ Β 3611/29.8.2020 που επισυνάπτουμε.
 
Υπενθυμίζεται ότι παρόμοιο ζήτημα είχε προκύψει και τον Μάιο. Τότε η Επαγγελματική Ένωση Αίγινας είχε επικοινωνήσει με την Γενική Γραμματεία Εμπορείου και πρότεινε να εφαρμοστεί το ωράριο των κατά τόπους εμπορικών συλλόγων.  Οι προτάσεις αυτές είχαν έγιναν τότε αποδεκτές. Αντίστοιχη επικοινωνία υπήρξε και σε αυτή την περίπτωση από το πρόεδρο της Επαγγελματικής με το αρμόδιο υπουργείο.
 
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png