Μέχρι τις 30-09-2021 παρατείνεται η παραχώρηση της χερσαίας ζώνης του Λεοντίου για τον αγωγό.


Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου που έγινε στις 22 Δεκεμβρίου 2020, συζητήθηκε το αίτημα της Τεχνική Εταιρείας Χριστόφορος Δ. Κωνσταντινίδης Α.Ε. που είναι ο ανάδοχος του έργου Κατασκευής του Υποθαλάσσιου Αγωγού σύνδεσης της νήσου Αίγινας με την ΕΥΔΑΠ, για την χρονική παράταση της παραχώρησης  απλής χρήσης χώρου χερσαίας ζώνης λιμένα Λεοντίου.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία παράταση που είχε ζητήσει η εταιρεία τον Μάιο του 2020 ήταν επτάμηνη. Η νεώτερη παράταση παραχώρησης που αποφάσισε το Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου είναι μέχρι τις  30-09-2021, ημερομηνία που φαίνεται να ακολουθεί το χρονοδιάγραμμα των όσων ανακοινώθηκαν πρόσφατα για τις εργασίες της ολοκλήρωσης του έργου, καθώς σε πρόσφατο Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας ο κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε πως: "Ο αγωγός των 14 χιλιομέτρων αναμένεται να έχει ποντιστεί μέχρι τέλος Φεβρουαρίου του 2021, ενώ τα προστατευτικά τσιμεντοστρώματα θα έχουν τοποθετηθεί μέχρι τέλος Ιουνίου του 2021", ενώ σε άλλο σημείο είπε ότι: "δοκιμές και ρυθμίσεις στις δεξαμενές της Κυψέλης στην Αίγινα, στο Πέρανι της Σαλαμίνας και στο φρεάτιο στο Λεόντι της Αίγινας θα έχουν ολοκληρωθεί σύμφωνα με την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής μέχρι 31-09-2021." (σ.σ. προφανώς εννοούσε 30-09-2021).


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png