Αίτηση για τσιμεντόστρωση χωματόδρομου, σε αναμονή από το 2007.



Επιστολή αναγνώστη.

Η Αίγινα είναι το αγαπημένο μας νησί…
Όμως τα αρνητικά του νησιού δεν είναι και λίγα, όταν έχεις εξοχικό και όχι μόνιμη κατοικία.
Τυχαίνει και το εξοχικό να είναι στην Πέρδικα. Το σπίτι φτιάχτηκε το 2007 και την ίδια χρονιά έγινε η αίτηση για ασφάλτωση του χωματόδρομου.
Έχουμε 2018, δεν έχει γίνει κάποιο έργο γι’ αυτό τον δρόμο που εξυπηρετεί τέσσερα σπίτια. Κάθε χειμώνα με τις βροχές που πέφτουν οι πέτρες αλλού μαζεύονται και αλλού δημιουργούν μεγάλες νεροφαγιές. Ο δρόμος δίνει την εικόνα άγριου μονοπατιού σε βουνό. Πηγαίνουμε μόνοι μας και προσπαθούμε να βγάζουμε τις πέτρες, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο.
Πήγαμε στην υπεύθυνη Τεχνική Υπηρεσία η απάντηση αναμενόμενη ‘δεν υπάρχει κονδύλι' και ‘θα ενσωματωθεί ο δρόμος σε έργο που θα καλύψει ασφαλτώσεις’.
Στην ερώτηση μας αν είδαν τον δρόμο μας απάντησαν θετικά, όταν τους ανέφερα ότι δεν είδα κάποιον μου είπαν ότι εμείς περάσαμε. Όταν τους ανέφερα ότι ο πατέρας μου χειρουργήθηκε (χειρουργείο καρδιά Ιούνιος 2018) και αναρρώνει και ότι δεν είναι εύκολη η πρόσβαση με το αυτοκίνητο αλλά μόνο με τα πόδια, απλά αδιαφόρησαν.
Μην ξεχάσω να αναφέρω ότι ήδη τρύπησε μια φορά το λάστιχο του αυτοκινήτου μας την προηγούμενη εβδομάδα, το οποίο έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει.
Δεν προσμένουμε, δεν πιστεύουμε, δεν ελπίζουμε σε κάτι, γιατί δεν ψηφίζουμε στο νησί. Απλά ΜΟΝΟ πληρώνουμε τα δημοτικά τέλη και είμαστε σωστοί στις υποχρεώσεις μας.
 Η μόνη ερώτηση που έχω: ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ σωστοί απέναντι μας;
Ο αριθμός πρωτοκόλλου και το όνομα μου στη διάθεση του portal.