Επιστολή κ. Νεκτάριου Πανταζή για την καθαριότητα.

Χωρίς να θέλω να αναφερθώ σε ευθύνες που ενδεχομένως έχουν πολιτικοί προϊστάμενοι ανεξαρτήτως παρατάξεων, αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ τους παλιούς μου συναδέλφους, που όταν «ένιωσαν» την βοήθεια των τριών νταλικών που φυσικά αποτελούν την «καρδιά της καθαριότητας» (τις οποίες είδα σήμερα να κυκλοφορούν), προσπάθησαν αμέσως να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος στην περισυλλογή των απορριμμάτων. Φάνηκε πως έχουν την εμπειρία, την ικανότητα και τη θέληση, όπως άλλωστε πάντα έκαναν, όταν τους δίνονταν τα κατάλληλα εργαλεία.
Ασφαλώς η παροχή βοηθείας του Δημάρχου κ. Παχατουρίδη - που κάθε εργαζόμενος στην καθαριότητα θα τον ήθελε πολιτικό του προϊστάμενο – είναι χρήσιμη για την αποκομιδή, μα πιθανώς αυτή να καταστεί αναγκαία, αφού υπάρχει πάντα ο φόβος επικείμενων βλαβών, ιδιαίτερα: α) στις νταλίκες, β) στο πρεσσάκι για τον ιστό της Αίγινας.
Εύχομαι Καλή Δύναμη στους συναδέλφους μου και στους πολιτικούς τους προϊσταμένους, που γνωρίζω πολύ καλά τι αντιμετωπίζουν αυτή την εποχή και υπό αυτές τις συνθήκες.
 
 Καλό Μήνα,
 
 Πανταζής Νεκτάριος,
 πρώην Προϊστάμενος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης