Επιστολή Νίκου Οικονόμου διάθεση των αμοιβών των αιρετών, προκειμένου να αγοραστούν tablets για τους μαθητές.

Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε
Αξιότιμοι κύριοι Αντιδήμαρχοι και Αξιότιμη κυρία Πρόεδρε της ΚΕΔΑ
Ο πρωθυπουργός της χώρας με μια κίνηση συμβολική αλλά και ουσίας κατέθεσε το 50% της πρωθυπουργικής αποζημίωσης  στο ταμείο για την καταπολέμηση του κορονοϊου . Το ίδιο ζήτησε να κάνουν όλα τα μέλη της κυβέρνησης (υπουργοί, υφυπουργοί, βουλευτές). Το ίδιο έπραξε οικειοθελώς και η κυρία Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Το παράδειγμα του πρωθυπουργού της χώρας κου Κυριάκου Μητσοτάκη το ακολούθησαν αρκετοί δήμαρχοι οι οποίοι είτε  είναι φίλα προσκείμενοι στην κυβέρνηση είτε ανεξάρτητοι.
Μέχρι τώρα από εσάς από την δημοτική αρχή δεν είδα καμία τέτοια κίνηση. Ενδεχομένως να μην έχετε ενημερωθεί τι κάνουν οι άλλοι δήμαρχοι.
Θα σας πρότεινα το ήμισυ των αμοιβών σας ως αιρετοί να δοθεί για αγορά tablet για την αδιάλειπτη μάθηση των παιδιών του νησιού μας ,  τα παιδιά μας δεν πρέπει να  έχουν  μια χαμένη χρόνιά. Φυσικά ομιλώ για τους ι μαθητές των σχολείων που δεν έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στην διαδικτυακή μάθηση.
Η δημοτική αρχή έχει στους κόλπους της αιρετούς  που είτε υποστηρίζουν ενεργά την κυβέρνηση είτε είναι μέλη της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ . Ας δείξουν έμπρακτα ότι συμπορεύονται με τον αρχηγό της ΝΔ και πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη.


Μετα Τιμής
Νικόλαος Τρ. Οικονόμου
Τέως Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας – Μέλος της Νέας Δημοκρατίας